The Best gressfrø til Plant

April 4

The Best gressfrø til Plant


Plenen skaper en ideell setting for ethvert hjem. Det er ingenting som en vidstrakte grønt gress å vise frem formelle landskapsforming og legge til en følelse av varighet og komfort til eiendommen. Når seeding en plen, er det viktig å gjøre de riktige kampen mellom plen og plassering, som hver store region av landet har forskjellige gresset vokser krav.

Nordøst og øvre Midtvesten

Det milde sommerværet i nordlige stater som Maine, Michigan og Minnesota er godt egnet til kule-sesongen gress. Plener sådd med Kentucky bluegrass blandinger eller blandinger av flerårig raigras og fine svingel vil vokse aktivt i løpet av våren og høsten. Mens teser gress kan slå brun hvis de utsettes for sterk varme sommeren, de ofte forblir grønn, selv når dekket med en vinter snø.

Sør og Gulf Coast

Plener i varme, fuktige stater som Florida, Mississippi og Louisiana krever varme-sesongen gress. Robuste, hardfør gress som St. Augustine og Bahia kan ta varmen, vokser mest aktivt og viser en rik, grønn farge i løpet av sommeren. På den ned siden, har de en tendens til å bli brun i vinter, og kan ikke grønn frem til midten av våren.

Plains

De flate jorder og åpne områder av slettene stater, for eksempel Kansas og Nebraska, er gjenstand for et bredt spekter av værforhold. For solrik, naturlandskap, anlegg bøfler gress eller blått grama. Disse hardføre gress vil skape en iøynefallende, lite vedlikehold plen som ikke krever rutine vanning for å forbli grønt.

fjell

De som bor i fjellet må stri med ustyrlig vær, ufiltrert sollys og steinete, tynne jordsmonn. Å vokse gress i de sentrale delene av Rockies eller Smokies, velger flerårig raigras og fine svingel; disse plantene har en tendens til å gjøre det bra på høye høyder. I tørrere områder, slik som de i nærheten av Grand Canyon, velger hardføre, mindre vann-avhengige, bøffel gress.

Southwest

De ørkenlandskap i Arizona, California og New Mexico har en rolig skjønnhet som er alle sine egne. Men gjør klimaet hage en utfordring, som mange planter ikke kan tåle den voldsomme varmen og mangel på fuktighet. I ikke-vanningsanlegg plener, stout blader av buffalo gress har best sjanse til å overleve. For vanningsanlegg områder, alternativene er større, som zoysia og hybrid Bermuda gress kan håndtere solen, forutsatt at de får en tilstrekkelig mengde vann.

Pacific Northwest

The Pacific Northwest er kjent for høye skoger og naturskjønne, utsikt over kysten. Det tempererte klimaet er godt egnet til en rekke av gress, og flertallet av plener vil blomstre når sådd med Kentucky bluegrass, rødsvingel og flerårig raigras. Imidlertid må de langs kysten stri med sandbunn og saltholdig luft. I slike situasjoner er det kraftig, raskt voksende fint svingel mer hensiktsmessig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com