Gassovn Informasjon

April 6

Gassovn Informasjon


Gass ovner gir en unik alternativ til elektrisk varme og er ofte foretrukket av profesjonelle kokker. Gass ovner bruke fossilt brensel for eksempel propan for å holde flammene brenne. En gasskomfyr kan passe godt med et kjøkken i alle størrelser og kan legge enten en gammeldags eller moderne følelse til deres hjem, avhengig av modell og utforming av ovnen du velger.

Størrelse

Gass ovner er tilgjengelig i en rekke størrelser. Camping ovner er små, primus (de er vanligvis nær 2 fot i lengde og en fot eller mindre i bredde) som brukes av bobiler på lange turer som trenger å lage mat noen måltider mens de er på veien. Standard innenlandske ovner er ca 3 fot lang og 4 fot høy. En ovn som brukes av en profesjonell kokk kan være mye større, utvide bredere enn 6 fot lang. Forskjellen i størrelse er for det meste på grunn av mengden av brennere og stekeovn plass ønskelig.

Koste

Kostnader, som størrelse, varierer også mye for gass ovner. Men du kan regne med å betale mellom $ 300 og $ 1000 for en middle-of-the-line gasskomfyr. Andre ovner, for eksempel de med unike farger, to ovner, ekstra brennere og konveksjon innstillinger, kan kjøre nær $ 7000 dollar. Disse typer modeller er mest sett på high-end butikker som spesialiserer seg i kokeutstyr og er generelt brukt av chefs.Used modeller er tilgjengelige gjennom verftet salg, elektroniske kilder og apparatet butikker og kan kjøre mye mindre enn de nye modellene.

Historie

Gass ovner ble først opprettet i 1800. Til tross for at mange fordeler fremfor kull ovnen og blir produsert i stor skala, det tok 100 år for gasskomfyr til å virkelig ta på. På 1930-tallet ble de fleste amerikanske hjem ved hjelp av gass eller elektriske ovner, i henhold til Roanoke College kjemi avdeling. Aksepten av gass ovner revolusjonert måten kjøkkenet operert. Det tok mindre tid til å rengjøre ovnen, og fordi det var ingen sot fra kull, renhold på kjøkkenet selv var mindre tidkrevende.

fordeler

Sammenlignet med elektriske ovner, er den største fordelen med en gasskomfyr at varmen lettere kan kontrolleres ved å justere nivået av flammen. Med en elektrisk ovn, er det som regel bare noen få innstillinger (for eksempel lav, middels og høy) som en kokk må velge mellom. Gass ovner også koste mindre å kjøre enn elektriske ovner, ifølge Sustainable Building Program for Coconino County.

advarsler

Den åpne flammen fra en gasskomfyr kan være farlig. Selv når ovnen ikke er i bruk, en liten flamme heter lampen fortsatt brenner hele tiden; dette pilot lys forblir på for å hjelpe tenne selve brennere når det er på tide å lage mat. Hvis noen form for brennbart materiale kommer i kontakt med piloten lys, kan det ta fyr og spre seg. Gass ovner bør alltid undersøkes for eventuelle feil utstyr. Det er også mulighet for en gasslekkasje: Hvis du har en gasskomfyr, bør du investere i en gass og karbonmonoksid detektoren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com