Duftende Potte Blomster

March 6

Duftende Potte Blomster


I områder med lange vintre, potte duftende blomster dyrkes innendørs gi gartnere håper at våren skal komme. Og kommer våren, duftende blomster som vokser i potter utenfor, i nærheten åpne vinduer eller dører, vil gi innbyggerne i hjemmet en eim av hagen når blomstene 'dufter waft inne. Økende duftende blomster i potter er enkelt og oppnåelige for folk som ikke har hager.

hyasinter

Hardy hyasinter vokse fra pærer som er tvunget, eller gitt en falsk kald periode, slik at de kan blomstre innendørs. Hyasinter har 10-tommers stengler tettpakket med mange små duftende blomster i nyanser av hvitt, rosa og blå. Pot dem i jord eller i spesielle tvinger glass fylt med vann. Legg dem på et mørkt sted der temperaturen er mellom 35 til 48 grader Fahrenheit for 10 til 13 uker. En uoppvarmet bod eller kjøleskapet er et ideelt sted. Bringe dem inn i et varmt rom for blomstring.

Papir Hvit Narcissus

Papir hvite narsisser har særegne rene hvite blomster med mørke gule pollenbærere. Deres honningpreget duft er hypnotisk og uforglemmelig. De blir omtalt også som skjøre pærer, siden de ikke trenger en kald periode til blomst. Plant løkene tett sammen i potter fylt med jord eller plante småstein, tilgjengelig uansett hvor anlegget leverer er solgt. Hold dem fuktig. Plasser pottene i et mørkt skap før skuddene vises, deretter bringe inn i et varmt rom. Deres blomster vises i to uker.

Ref 2 pg 374

Heliotrophe

Det er 250 arter i slekten Heliotropium. Duften av sine hvite, gule, blå eller lilla blomster har blitt sammenlignet med kirsebær sektor eller baby pulver. De små blomstene er båret i klynger litt over de mørke grønne gyldenbrunt blader. Skaff frøplanter eller vokse dem fra frø. Hardy som stauder i USDA anlegget hardførhet sonene 9 til 12, de dyrkes som ettårige overalt ellers.

Mignonette

Mignonette, Reseda odorata, har stygge, brokkoli lignende blomsterakser. Men når denne blomsten blomstrer, obliterates sin søte duften alle tanker om plantens stygghet fra tankene dine. R. odorata er dyrket for sin essensielle oljen brukes av parfymeindustrien. Vokse det fra frø eller få frøplanter. Plant den i en gryte fylt med andre, showier blomster for å skjule sin dowdy utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com