Hvordan lage et opphøyd grønnsakshage ut av Cinder Block

September 28

Raised hage senger gir optimal drenering og god jord base for både dekorative og vegetabilske avlinger. Du har full kontroll over jordkvalitet, og er ikke avhengig av de stedlige massene i ditt område. Slagg blokker gi en rimelig og attraktivt alternativ for å bygge din egen hevet senger. Blokkene er lett manipuleres for å danne veggene i den ønskede form og størrelse. De tunge blokkene ikke krever mørtel å holde på plass, noe som gjør det mulig å demontere eller endre størrelsen på sengen som ønsket.

Bruksanvisning

1 Till hagen område med en strøm Tiller, bryte opp de beste 2 til 6 inches av jord. Glatt og nivå området med en hakke eller rake før det er helt i vater.

2 Kjør en 12-tommers tre eierandel i hvert hjørne av sengen. Loop hyssing mellom innsatsen for å avgrense omkretsen av hagen. Garn gir en veiledning slik at du kan legge blokkene i en rett linje.

3 Legg de slagg blokker ende-til-ende rundt omkretsen av hagen området, etter hyssing. Plasser blokkene slik at hullene er på toppen blokkene. Fjern hyssing og innsatsen etter legging det første laget av blokker.

4 Plasser en andre lag av slagg blokker oppå den første raden. Rave andre lag over det første så en topp Blokken dekker skjøten mellom to nederste blokkene.

5 Kjør et metall stake gjennom hullene i hvert hjørne av hagen seng, hvis ønskelig. Innsatsen forankre blokkene slik at de ikke skifte.

Hint

  • Fyll hullene inne den øverste raden av blokker med jord. Plante en kant av urter eller små årlige blomster i hullene for å ytterligere maksimere hage plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com