Hvorfor er min Frigidaire Modell WDL-L-0 Washer lekker fra bunnen?

September 28

Frigidaire Model WDL-L-0 vaskemaskin er en topp lasting vaskemaskin som kan ha samme type bunn lekkasjer som andre spyler modeller. Mens lekkasje kan være et resultat av operatørens handlinger, er det også noe som kan skje ved vanlig bruk. Du trenger ikke å være en rørlegger eller vaskemaskin ekspert for å finne årsaken til lekkasjen og få det stoppet.

For mange Suds

Hvis du bruker for mye vaskemiddel i vaskemaskinen, kan det resultere i lekkasjer. Dette er fordi det overskytende vaskemiddel skaper et problem for mye skum i vaskemaskinen. Når dette skjer, overflødig såpeskum har ingen steder å gå, og du får en lekkasje. Vanligvis lekkasjen starter ut bak luftventilen og deretter flyter under vaskemaskinen på din vaskerom gulvet. Dette kan også skje når du bruker den foreslåtte mengde vaskemiddel, men har bløtt vann i ditt hjem. Bruke mindre vaskemiddel er hvordan man skal stoppe denne type lekkasje.

Fyll slangetilkobling

Vann er levert inn i vaskemaskinen etter fylleslanger som kobles til baksiden av vaskemaskinen og vegg vann kraner. Hvis tilkoblingen av disse slangene er ikke sikker, resulterer det i en lekkasje. Vanligvis lekkasjen stammer ved den løse forbindelse og drypper ned, og deretter under skiven, noe som gjør at det synes som om undersiden av skiven lekker. Du kan visuelt inspisere slangeforbindelser for å lete etter dryppende vann. Hvis tilkoblingene er løse, kan du skru dem med enten tang eller en skiftenøkkel.

Avløpsslangen

Avløpsslangen for vaskemaskin er koblet til maskinen på baksiden av det. Hvis slangen ikke er sikker eller blir løst over tid, kan vaskemaskinen lekke vann fra bunnen under avløpet delen av syklusen. Du kan flytte vaskemaskinen, slik at du kan se bak det og inspisere avløpsslangen. Det bør være sikret via avløpsslangen kroken. Hvis den er løs, og du trenger ikke kroken, kan du skyve den på plass og fest med vanntett tape for å stoppe lekkasjen.

Husholdningenes Floor Drain / Standpipe

Vaskemaskinen i hjemmet enten avløp via en sluk eller standrøret. Når vaskemaskin avløp, behandler den 17 liter vann i minuttet, noe som betyr at sluk eller pipe må kunne håndtere det mye vann. Hvis den er treg eller tilstoppet, ender du opp med en lekkasje under vaskemaskinen under tømming. Du kan prøve en renne renere produkt hjem for å fjerne det, eller du kan bruke tjenestene til en rørlegger for å få det klart og stoppe lekkasjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com