Hvordan lage Seat Covers for barkrakker

December 21

Hvordan lage Seat Covers for barkrakker


Gjør deksler for barkrakker å beskytte dem ved normal bruk. Du kan lage deksler ut av ethvert materiale, men maskinvaskbare stoffer som bomull og denim er gode valg i høy trafikk, barnevennlige områder. Uansett hva materialet du velger, gjør to sett med deksler slik at benker er alltid beskyttet, og du har frihet til å slå opp rommet design for å passe forskjellige anledninger.

Bruksanvisning

1. Mål diameteren av setet og tykkelsen av setet.

2. Skjær en runde med stoff 3 inches større enn summen av diameteren og tykkelsen.

3 Beregn omkretsen av barkrakk setet ved hjelp av følgende formel: omkrets lik pi ganger diameteren. For eksempel, hvis sirkelens diameter er 20 inches, multiplisere 20 inches med 3,14 for å få en omkrets på 62,8 inches.

4 Skjær et stykke av elastisk halve lengden av dukens omkrets.

5 Sy en løs kjører sting langs kanten av runden, en halv tomme fra den rå kanten. Trekk begynnelsen og slutten av den løpende søm tråden for å samle stoffet.

6 Hold materiale slik at den ligner en sekk med feil side av materialet ut.

7 Pin den elastiske rundt munningen av stoffet bollen omtrent en kvart tomme fra den rå kant. Overlapper endene av den elastiske en kvart tomme.

8 m over strikken med en sikksakksøm.

9 Trim noen streif tråder. Coat den rå kanten av stoffet med lim og tørke over natten.

10 Snu arb innsiden ut slik at den dekorative siden av materialet viser og passer den over krakk som en dusj cap.

Hint

  • Skill overflaten og på siden av setetrekket for en mer tilpasset utseende. I stedet for å kombinere målingene foreta en rund en tomme større enn setets diameter, og deretter foreta en rektangulær strimmel omkretsen av den runde, og en tomme større enn bredden av putens høyde. Sy bitene sammen for å danne en sylindrisk lokket og fest strikken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com