Gjør det selv Betong Pea grus innkjørsel

October 20

Gjør det selv Betong Pea grus innkjørsel


Installere en innkjørsel på eiendommen er et enkelt prosjekt for å fullføre for mange gjør-det-selv. Det finnes mange alternativer tilgjengelige for huseiere når du velger utseendet deres oppkjørselen. Legge til et aggregat til det øverste laget av vanlig betong som ert grus vil forbedre utseendet av oppkjørselen, sammen med å legge tekstur. Ert grus består av små, runde steiner med varierende fargenyanser. Så lenge du har mindre kompetanse i arbeid med betong, kan du med hell installere en konkret ert grus innkjørsel til å nyte i mange år.

Bruksanvisning

1 Vask ert grus fri for smuss og støv. Hell seks til åtte liter ert grus inn i en trillebår. Sett inn en hageslange inn i trillebår og fylle den med vann.

2 Rør ert grus steiner i vannet med en hage spade. Vipp trillebår frem til å tømme vannet. Fortsett å legge vann, røre ert grus og dumpe vann fra trillebår til vannet begynner å kjøre tømmer.

3 Bruk området for den planlagte oppkjørselen med tre to-by-åtte tommers plater. Styrene vil inneholde plasstøpt betong.

4 Mix Bagasje betong i en ren trillebår i henhold til instruksjonene på etiketten. Avhengig av størrelsen på den planlagte oppkjørselen, må du kanskje ringe en konkret helle tjeneste for å fylle oppkjørselen området.

5 Hell all betong i innkjørselen området mellom treplater, og levnet 1/4-tommers mellomrom mellom toppen av betong og toppen av trerammen.

6 Nivå våt betong med en konkret screed. Dra screed ned hele lengden av oppkjørselen ved hjelp av en hjelper. To personer, en på hver side av innkjørselen, bør være i stand til effektivt å fullføre denne oppgave.

7 Glatt overflaten av våt betong med en metallsparkel.

8 La våt betong for å sette inntil det gjenstår ingen stående vann som er synlig på overflaten, som kan være alt fra fire timer til over natten, avhengig av utetemperatur og luftfuktighet.

9 Fyll en liten metallspann med stein. Test hardhet av betongen ved å sitte spannet av bergarter på overflaten av betongen. Hvis bøtta ikke synker inn, men etterlater et lite hakk, er det klart for den ert grus søknaden.

10 Fyll en fem-gallon bøtte med renset ert grus. Hell bøtte ut på overflaten av betongen innkjørsel, jevnt fordele ert grus som man helle. Fortsett å fylle og tømme bøtte med ert grus før betongen har en jevn dekning av ert grus.

11 Fordel ert grus jevnt over overflaten av betongen innkjørselen ved å dra en sopelime over overflaten.

12 Trykk på ert grus inn i betongen oppkjørselen med en plen roller. Sink ert grus inn i betongen slik at det er på samme nivå i betong.

13 La ert grus innkjørsel å stille til betongen ikke lenger vises våt og skinnende.

14 Dra en kost over overflaten av ert grus innkjørsel å gjøre steinene mer definerte.

15 Vask løs betong rester laget av kost med en lett spray fra hageslangen. La ert grus innkjørsel å tørke opp til 48 timer før bruk.

Hint

  • Fjern treplater fra oppkjørselen når betongen er helt tørt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com