Hvordan henge et panoramabilde Over en sofa

October 14Dekorere området over en sofa kan virke utfordrende på grunn av overdreven lengde. En panoramabilde gir en one-shot-løsning, som dekker de fleste av en sofa lengde. På grunn av bildets størrelse, kan det være tyngre enn normalt. Med riktige forberedelser, vil du snart få nytt stykke av rom dekor på plass og kan nyte fordelene.

Bruksanvisning

1 Finn to stendere i veggen bak sofaen. Bruk en blyant til å plassere et merke på sine steder. Avhengig av sofaens plassering, må du kanskje flytte den et par inches til høyre eller venstre slik at bildet er direkte sentrert.

2 Hold bildet på plass over sofaen på det stedet der du vil ha den, ved hjelp av stud merkene som en veiledning. Ha en assistent skritt tilbake fra veggen for å fortelle deg når det vises enda. Fortsett å holde bildet når det er på nøyaktig samme sted, og har assistent sted en stripe av malerens tape langs veggen, selv med toppen av rammen.

3 Plasser panoramabilde på gulvet slik at bildet ledningen vender oppover. Space hendene flere inches fra hverandre og trekk ledningen stramt for å etterligne sin posisjon når den er på plass. Ta en måling av avstanden fra den stramme ledningen til den øverste kant av rammen.

4 Merk av plasseringen på en stud for ett bilde hengeren ved å måle fra bunnen av malerens tape til nummeret fra ledningen måling. Gjenta prosessen på motsatt stud.

5 Kjør en spiker gjennom et bilde krok på fastsatt steder. Hold panoramabildet opp til veggen og skyv ledningen over kroker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com