Hvordan Grow en Hawaiian hvit Ginger Plant

December 2

Hvordan Grow en Hawaiian hvit Ginger Plant


Hawaiian hvit ingefær (Hedychium coronarium), eller "Awapuhi ke'oke'o" i Hawaii, er en innfødt plante av India og ble eksportert i det 19. århundre til Hawaii for sine dekorative bruksområder. Det ble snart naturalisert i hele Hawaii, og det er noen ganger også ansett som en invasiv ugress. Dette flerårig urt kan vokse 6 fot i høyde med enkle, elliptiske formede blader og velduftende, store, prangende snø hvite blomster. Den vokser i USDA hardførhet soner 8 til 22, og blomstrer i midten av sommeren til sen høst.

Bruksanvisning

1 Bury roten dypt nok til å være fullt dekket med potting jord blanding. Å plante Hawaiian hvit ingefær utendørs, finne et sted i landskapet med delvis eller full skygge. Denne type plassering vil fremme mer blomstrer enn hvis den er plantet i en sunnier spot.

2 Hold anlegget i delvis skygge etter rot har spiret. Prøv et vindu på østsiden av hjemmet. Hawaiian hvit ingefær gjør best i jord som er rik med organisk materiale. Supplere hagejord med organisk materiale ved hjelp av en blanding av 2 deler sand, 2 deler torvmose og en del leirjord. Bruk en balansert gjødsel ukentlig eller en tidsbestemt utgitt gjødsel.

3 Vann plantet Hawaiian hvit ingefær anlegget for å holde jorda fuktig hele tiden. Hindre den fra å komme soggy eller uttørking ved regelmessig kontroll av jord. For utendørs planter som får hyppige regner vil det bare være nødvendig å vanne i tørkeperioder.

4 Fjern eventuelle gule blader og gamle stammer etter blooms har falmet for å fremme ny vekst. Dette sprek dyrker vil erstatte tapt og beskjæres løvverk med nye skudd. Hawaiian hvit ingefær vokser raskt ut av containere og kanskje må deles årlig. Dette anlegget blir sovende i løpet av vinteren og returnerer til våren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com