Hvordan bygge med sedertre polakker og Wood

December 25

Hvordan bygge med sedertre polakker og Wood


Bygg med sedertre polene tilbyr et alternativ til mer konvensjonelle typer konstruksjoner som krever betong. Bygninger som er konstruert med staver får sin styrke fra bunnen av polene blir begravet i bakken, og ikke krever stiftelser. På grunn av dette, er de mye billigere å bygge enn andre former for strukturer. Cedar polene er et godt valg fordi cedar er motstandsdyktig mot råte, og vil vare lenger enn de fleste tresorter når begravd i bakken.

Bruksanvisning

1 Dig hull på hjørnene av den planlagte bygningen for baser av sedertre polene. Jo dypere hull, jo mer sikkert stangen settes og sterkere bygningen vil være. For to-etasjers bygninger, bør baser av sedertre polene settes minst 6 fot i bakken.

2 Still baser av polene inn i hullene. Dette kan oppnås ved å bruke en rekke personer med tau, en talje eller en kran.

3 Fylling hullene rundt baser av sedertre polene. Pass på at polene er helt loddrett når du setter i tilbakefylling. Avstive baser av polene i hullet ved hjelp av store steiner i tillegg til jord.

4 Konstruer bjelker som vil støtte byggets etasjer ved bolting horisontale planker til sidene av polene. Løft plankene på plass ved å feste blokk og takle forsamlinger til toppen av hver pol og haling plankene opp på tau. Når de er på plass, bore hele veien gjennom plankene og polene og sikre plankene med bolter, muttere og skiver.

5 Fullfør strukturelle skjelett av bygningen ved å bolte på bjelker for hver etasje og på toppen av polene for å støtte taket. I motsetning til konvensjonelle arkitektur, som får sin styrke fra veggene, veggene av en stang bygningen faktisk henge fra pol struktur. Stangen struktur representerer den fulle styrken av bygningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com