Når Stauder Slå Green?

November 8De fleste stauder blir brune eller gule og visne i høst som den sovende sesongen nærmer seg. Når snøen smelter om våren, nye grønne skuddene vises på jord nivå som plantene begynne å produsere ny vekst.

Early Spring Vekst

Mange våren stauder gjøre sine opptredener i form av små grønne knopper bryte gjennom den kalde jord. Muscari, Snøklokker, snø krokus og påskeliljer er bare noen få som venter under snøen til å vokse og blomstre. I kalde nordlige klima, snø krokus ofte vises så tidlig som i mars i områder som ikke er dekket av snø.

Mid-sesongen stauder

Stauder som produserer blomster fra april til juni har iris, asiatiske liljer og tulipaner, med hvert år nye grønn vekst dukker opp fra en base av gamle døde vekst. Deres stengler og bladverk forblir grønne etter at blomstene har visnet og bli brun som været kjøler.

Spring Perennial Rengjøring

Det er en god idé å trimme stauder tilbake til rett over bakkenivå i løpet av våren, fjerne alle døde vekst for å gjøre plass til de nye grønne skudd. Tidlig vår er den beste tiden å gjøre dette, så ingen ny vekst er skadet i prosessen, sier den nye Perennial Club.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com