Hvordan forbedre utseendet til Stucco

November 16

Hvordan forbedre utseendet til Stucco


Stucco, en vanlig byggemateriale, er en strukturert betongblanding. Brukes til både interiør og eksteriør, kan stukkatur legge visuell interesse til en vanlig vegg. Men hvis neglisjert, kan stucco begynne å se shabby. Forbedre utseendet av stukk krever oppmerksomhet på detaljer og planlegging, men resultatene kan lyse opp et rom eller oppdatere din husets eksteriør.

Bruksanvisning

1 Vurdere tilstanden til stukkatur. Hvis det er behov for større reparasjoner, bør du ringe en profesjonell. Men du kan gjøre mindre kosmetiske forbedringer selv.

2 Rengjør stucco grundig. For yttervegger, vil en slange eller makt vaskemaskin fungerer. Spot behandle innvendige vegger, slik at støvsugeren av valget ikke vil fjerne malingen.

3 Reparer eventuelle sprekker. Bruk stucco patch materiale for større sprekker, og ferdigblandet stucco caulk for mindre sprekker. Pass på at du følger anvisningen på pakken, og bland for å få riktig konsistens.

4 Prime og male reparert sprekker å matche resten av veggen. Hvis du har tid, male hele veggen kan lyse opp rommet og sørge for at du får en perfekt farge match. La alt tørke helt.

Hint

  • Mange maskinvare og maling butikker kan tilpasset blande maling, så ta i en maling chip for en perfekt match.
  • Ring en profesjonell for å fikse omfattende sprekker eller vridning, da det kan indikere skade på rammen av huset.
  • Vær forsiktig hvis du bruker en høytrykksvasker til å rengjøre stukkatur. Høytrykk kan forårsake skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com