Hvordan Clean Kontor Møbeltapetsering

October 13

Hvordan Clean Kontor Møbeltapetsering


Kontormøbler er laget med en rekke møbeltrekk materialer, hvert med sitt riktige metoden for rengjøring. Hvis du har produsentens instruksjoner eller rengjøringsinstruksjoner, følger alltid de retningene. Hvis du ikke gjør det, må du rengjøre møbeltrekk i henhold til materialet som det er gjort. Prøv å rengjøre kontoret møbeltrekk minst ukentlig, avhengig av hvor mye bruk det blir. Hvis noe søl på møbler, rengjør den umiddelbart for å unngå flekker.

Bruksanvisning

1 Vacuum stoff eller mesh polstring ved hjelp av en møbeltrekk slange vedlegg, ikke en børste. Rengjør flekker med et løsemiddel godkjent av produksjonsbedrift. Finn produsentens vaskekode, vanligvis funnet under en side eller pute. Test en liten og skjulte delen av stoffet først for å sjekke for color. Dry-rent stoff møbeltrekk hvis stoffet er minst 50 prosent bomull.

2 Bruk en tørr, myk klut for støv og ren skinninteriør. Hvis støvet er tykk, tørk av skinn med en våt klut, deretter umiddelbart tørke skinn med en tørr klut.

3 Bruk såpe og varmt vann for å rengjøre vinyl møbeltrekk. En børste eller klut fungerer godt. Tørk vinyl møbeltrekk umiddelbart. For vanskelige flekker, bruker teknisk sprit.

4 polsk rustfritt stål med en polsk beregnet for metall eller rustfritt stål, bruke den med en bomullsklut. Det er ikke nødvendig å vaske det rustfrie stålet først. Bruk en tørr bomullsklut til å tørke polish.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com