Hvordan lage din egen Ikea soverom

November 20

Hvordan lage din egen Ikea soverom


Uansett stil, den svenske forhandleren Ikea tilbyr møbler og tilbehør for en strømlinjeformet, helhetlig og funksjonell soverom. Å lage din egen Ikea soverommet er bare et spørsmål om å identifisere din egen smak og bestemme hvor mye uavhengighet du trenger. For eksempel kan du velge å dekk ut rommet ditt i en stil for en perfekt ensartet utseende. På den annen side, kan du velge å trekke elementer fra ulike Ikea linjer, skaper en plass som er one-of-a-kind.

Bruksanvisning

1 Ta detaljerte målinger av soverommet, og skrive dem ned, og legg spesielt merke til takhøyden, rommet dybde og bredde og vindu og dør plassering.

2 Bla gjennom Ikea-katalog eller besøke en butikk for inspirasjon. Både katalogen og butikken har rom innredet med Ikea varer, slik at du kan få et inntrykk av hvordan de ulike stiler ser. For eksempel kan ett rom har flat, strømlinjeformet Malm linje, mens en annen kan vise frem de mer tradisjonelle Birkeland eller Koppang linjer.

3 Vær spesielt oppmerksom på målinger av møbler for å sikre at du gjør valg som passer plassen.

4 Bestem deg for teksturer og innredning du vil ha i rommet ditt, samt farger. For eksempel, mange biter av Ikea møbler er tilgjengelig i hvitt, sort eller bjørk natur. Fargen du velger, bestemmer stemningen i rommet. På samme måte kan du melde deg på lagring i flettet, papir, plast eller tre, som alle har forskjellig utseende.

5 Bruk rangeringssystem Ikea-er å velge puter og en dyne som passer dine behov. Ikea priser sine dyner i henhold til varme og materialer, noe som gjør det enkelt for deg å velge den som passer for deg.

6 Kjøp din Ikea møbler i en butikk, eller bestille det på nettet. Hvis du kjøper den i en butikk, kan du ta den med hjem i flate bokser. Det du bestille den fra katalogen, vil det bli levert. Når det er i hjemmet ditt, må du montere den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com