Hvordan Design en seng å ligne en Treehouse

December 10

Mens folk flest hvile i senger som ligner, vel, senger, noen mennesker, spesielt barn, liker å sove i senger laget for å se ut som noe annet, for eksempel en rakett, et slott, eller enda en treehouse. Enten du utformer en treehouse seng for deg selv eller barnet ditt, kan du kombinere visuelle og andre sensoriske detaljer for å formidle følelsen av en treehouse abbor. En treehouse seng er spesielt egnet for et soverom innredet for å ligne en skog.

Bruksanvisning

1 Skisser grunnleggende seng du starter med - enten det er en køyeseng, en lofted seng, eller en vanlig seng som hviler på gulvet. Gjør skisse på millimeterpapir, for å skalere, vil hjelpe deg å spare tid hvis du bestemmer deg for å legge til en innebygd på element, for eksempel et hodegjerde stikksag snitt til å se ut som overslag greiner.

2 Endre strukturen i sengen - på papiret - så det inneholder elementer av kabinettet og av tre grener. Den spesifikke type modifikasjoner man utføre vil avhenge av bed. For eksempel kan du legge tilkoblede plakater til sengen, som senere ville tillate deg å henge gardiner skredder malt for å ligne trehytte vegger på alle fire sider av sengen. Eller man kan begynne med en madrass og konstruere et "innebygd" seng, lukket på tre sider, med den malte gardin som dekker den fjerde side for å skape inntrykk av en hel tree. Legg tre grener langs bunnen av sengerammen.

3 Live opp sengen design med farger og teksturer som passer til en treehouse. For eksempel, for å farge i laken, putevar og ark et levende grønt representerer bladene på treet. Skisser en kamuflasje-print dyne på toppen av det. Color i bunnen av sengerammen grønn og tre "grener" brun, med malte linjer tyder bark.

4 Cap av treehouse effekt med dekorative aksenter. Tegn blad-formede puter på sengen. Slike puter kan fremstilles ganske enkelt fra enhver grønt stoff, slik som bomull eller flanell. Skisser små skapningene å bli malt på eller limt fast til sengerammen, slik som fugler, ekorn og bugs. Accents og skjulte skapninger vil legge til en følelse av lek og sin spesielle måte som en treehouse seng er utformet for å fremkalle.

Hint

  • Dersom bygge en seng - spesielt en forhøyet seng - fra bunnen av, ta kontakt med en snekker til å sikre stabilitet og strukturelle forsvarlighet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com