Dekorative Column Installasjon

October 5

Dekorative Column Installasjon


Dekorative søyler kan være fremstilt av fiberglass, betong, tre, stål, sten og aluminium. De kan brukes innendørs eller utendørs og lage en fantastisk uttalelse til noen portrom, veranda eller rom de brukes i. Glassfiber og tre kolonner er ganske lett å installere hvis følgende spesifikke produsentens instruksjoner.

Preparat

For dekorative søyler, vil installasjonstrinnene være svært lik for runde eller firkantede søyler; men det er best å følge dine spesifikke produsentens instruksjoner. For en firkantet kolonne, måle åpning fra gulv til strålen eller bjelkelaget over hvor kolonnen skal plasseres. Hvis du bruker dette for en lastbærevegg, må du ha et strukturelt press-behandlet post eller kolonne. Hvis en bærende stolpe, installere trykkimpregnert blokker (trestykker) rundt den bærende stolpen slik at den endelige bredde er den samme som den innvendig måling av kolonnen din. Installer blokkerer rundt sentrum (valgfri, avhengig av størrelsen av kolonnen) og toppen av stolpen som gjøres på bunnen. Du kan feste blokkering til overhead bjelkelaget i stedet for post hvis det er enklere.

Skjæring / Drilling

Skjær akselen (lang senter stykke kolonne) minst ¼ tomme kortere enn åpningshøyde målt fra gulv til topp strålen. Trimme bare fra bunnen av kolonnen. Pre-drill alle paneler (for firkantet kolonne) for skrue plassering eller på avstanden anbefalt av kolonnen produsenten. Lå panelene flat og påfør lim (polyuretan lim) til sentrum leddene.

montering

Sett de tre panelene sammen ved hjelp av de forhånds låsing leddene (for noen produsenter). Fest grovgjenger galvaniserte skruer (dekk skruer) i hullene du boret, eller bruk ferdig negler. Sett (3 sided) kolonne rundt innlegget og blokkerer (hvis det brukes). Plasser en stripe av lim langs kantene av endelig panel og legge til akselen med låse leddene. Skru eller spiker siste panelet på plass. Skrue eller spiker kolonne til den blokkerende rundt innlegget bare på bunnen eller bunnen av kolonnen. La midten og øvre del av kolonnen fristilt den til blokkering for å tillate utvidelse.

Base / Capital

Basen eller bunnen på kolonnen er sikret med en strimmel av klebemiddel langs de gjærete endene til base støping. Monter sokkelen rundt bunnen av kolonnen skaft og fest skjøtene med skruer eller spiker.

La ¼-tommers hull på toppen av skaftet for utvidelse rom. Plasser klebemiddel til de gjærete endene av kapital eller toppstykket og montere rundt skaftet av kolonnen. Skrue eller spiker ledd for å sikre. Hetten kan festes til søylen i to forskjellige metoder. Det første alternativet er å sikre lokket til bjelkelaget med bygging lim og bruke små overflate spiker til spiker til bjelkelaget. Det andre alternativ for å feste er å spikre hetten direkte til kolonnen og la? Tommer over hetten. Prøv ikke å nagle til å blokkere delen inne i kolonnen, siden dette vil ikke tillate utvidelse.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP

Fullføre prosjektet ved å plassere caulk på kantene av basen, lue og spiker eller skruehull. Rengjør kolonne overflaten med anbefalte renere fra malingsprodusenten. Mal med 2 strøk akryllateksmaling eller hva er anbefalt av kolonnen produsenten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com