Slik reparerer hvite merker på møbler

September 20

Slik reparerer hvite merker på møbler


Hvite merker på tremøbler er forårsaket av flere ting, blant annet varme, vann og alkohol i drikkevarer, parfyme og medisiner. Prøv en av flere metoder for å fjerne hvite merker. Graden av suksess du vil oppleve avhenger av treslag og finish, flekken og dens alvorlighetsgrad, i henhold til Michigan State University. Deep flekker kan kreve helt omlakkering møblene.

Bruksanvisning

metode 1

1 Bland kokt linolje, terpentin og eddik sammen i en bolle. Bruk hansker når du arbeider med terpentin og åpne et vindu for å lufte ut rommet. Ikke arbeid hvor flammer eller gnister er til stede.

2 Dypp en ren klut i løsningen og gni det på møblene. Gni i samme retning som korn, eller linjene i tre, og bruke løsningen litt forbi de fargede området. Tørk området med en fuktig klut.

3 Gni flekken meget lett med stålull, som går i retning av tre, for å blande det område i ett med resten av treet. Ikke bruk stålull på høyglans finish.

metode 2

4 Mix rotten og kokt linolje for å danne en lime. Tilsett mer linolje hvis det er nødvendig å foreta en blanding konsistensen av peanøttsmør.

5 Spre 1 ss. grøtomslag på flekken - eller mer, for større områder.

6 Gni grøtomslag lett på flekken med fingrene eller en fuktig klut. Tørk av grøtomslag av og kast den. Tørk området med en fuktig klut.

metode 3

7. Bland vannet med ammoniakk i en bolle.

8 Dypp en ren klut i løsningen og vri den ut til kluten er fuktig tørr.

9 Trykk duken på bordet og gni lett i 30 sekunder. Tørk flekken med en fuktig klut for å fjerne eventuelle gjenværende løsning.

Hint

  • Beskytt tre flater med ølbrikker, trivets og duker for å hindre skade. Behandle flekker umiddelbart hvis det er mulig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com