Hvordan bygge en Brick Corner Post

October 28

Bygge en murstein hjørnestolpe kan opprette strukturell stabilitet og et attraktivt utseende. Enten du bygger en carport, en patio markise, et gjerde eller bare et frittstående kolonne, er bygging av en murstein post ganske lett, og hvis det gjøres riktig, resulterer i et spesielt preg som vil vare i mange år.

Bruksanvisning

1 Grav et firkantet hull seks inches dyp og 1 1/4 ganger størrelsen av murstein kolonnen du ønsker å bygge. Dette er for en kolonne eller hjørnestolpe som ikke involverer omslutter et forhåndsdefinert innlegg. Nivå i bunnen av hullet og lå i armeringsstang går begge retninger. Fyll hullet med betong og nivå overflaten. La den tørke.

2 Tørr passe dine klosser først. Legg ut en kurs av murstein, huske å forlate 1/4 tommers for mørtel mellom hver. Legg neste kurs på toppen for å se om ytterligere kutt murstein for å jevne kurset og for å sikre mørtel linjer er ikke på samme sted. En vanlig murstein er halvparten så stort som det er lang, så forutsetningen er at to mursteiner vil stable på toppen av to klosser som peker i motsatt retning perfekt. Bruk dette til å beregne antall klosser for det første kurset.

3. Påfør mørtel til undersiden av en murstein. Legg den i hjørnet av fotavtrykk av den foreslåtte hjørnestolpe. Nivå det ved å peke med baksiden av sparkel der det trengs. Anvende mørtel til den neste murstein på bunnen og den side som skal berøre den tidligere lagte murstein. Lå ved siden av den første murstein, og pass på at det er en tett passform og ingen hull er til stede i mørtel. Gjenta dette, fjerne med sparkel overflødig mørtel som vises, for hele kurset. Vær sikker på at dette kurset er helt i vater. Hvis det er slått av, vil hele innlegget vippe.

4 Påfør neste kurs på samme måte som beskrevet i trinn 3. Gjenta dette i minst åtte kurs. Etter det, hvis du velger, kan du redusere antall murstein som brukes, forårsaker et skritt tilbake i utseendet av innlegget uten å skade den strukturelle integriteten. Du kan imidlertid fortsatt full lengde uten å lage et skritt tilbake.

5 Påfør passende å akseptere det du feste til toppen av hjørnestolpe når du når ønsket høyde. En carport eller terrasse markise vil vanligvis ha en bit av blinkende som vil feste til bjelken. Fest med mur skruer. Hvis ditt hjørne innlegget er for et gjerde, og skyv små biter av metall kalt vegg bånd i mørtelen minst hver tredje kurset. Disse er korrugerte biter av metall ca 6 inches lange og skal skyves inn i mørtelen mellom klossene før det tørker. De tillater en vegg som skal festes fast og minimere risikoen for separasjon.

Hint

  • Pass på at du bruker murstein av tilstrekkelig kvalitet og kvantitet til å tåle vekten av strukturen du planlegger å plassere på toppen av kolonnen. Du ønsker ikke å bruke for få murstein og ende opp med en sprakk og ustabil støtte.
  • Noen murere feste planker av tømmer til sine søyler og holde dem på plass med stropping inntil mørtelen har herdet. Dette holder alt på plass og bidrar til å hindre tidlig glidning, men er ikke et nødvendig steg.
  • For å unngå bøter og frustrasjon, sjekk zoning og tillater krav.
  • Når man arbeider med klosser overhead, er det viktig å ha hodebeskyttelse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com