Hva er en vippebryter?

January 6

Hva er en vippebryter?


Det er noen forskjellige typer av lysbrytere som er egnet for ulike bruksområder. For alle de ulike typene, er den grunnleggende forutsetningen den samme for hver bryter. En type bryteren er på vippebryteren.

Funksjon

En vippebryter kopler elektrisk strøm eller strømmen til en maskin for å sette den i drift eller ikke. Den brukes på alle slags store og små utstyr og for belysning.

Identifikasjon

Det ser ut som en trekant eller en bue fra siden. For å koble til strøm, trykker du ned på "på" side. For å koble fra strømmen, trykker du ned på motsatt side. It "steiner" frem og tilbake.

Egenskaper

Noen vippebrytere lyser opp når de er i "på" -posisjon. Noen har også reist rygger på begge sider av bryteren for å hindre at du ved et uhell slår strømmen på eller av. Dette er svært vanlig på håndholdte enheter og utstyr som krever en lang oppvarmingsperiode.

Bruker

Vanlige elementer som bruker vippebrytere er elektroverktøy, kontorutstyr som kopimaskiner og skrivere, bildeler funksjoner og apparater.

lightswitches

Vippe bryterne brukes i boliger som er utformet for å være tilgjengelig for bevegelseshemmede og for eldre. Disse lightswitches kan også kombineres med en liten skyve spaken for bruk som en dimmer. Du trenger ikke mye fingerferdighet å betjene dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com