Hvordan Tørk gresskar frø for planting

January 7

Hvordan Tørk gresskar frø for planting


En del av majestet av hagearbeid er at hvis du har enda en gresskar, kan du bruke sine frø for å lage hundrevis av andre. En enkelt gresskar kan være begynnelsen på generasjoner av gresskar oppdrett. Så hvordan får du fra årets gresskar til neste års frø? Sparer frø fra gresskar er enkelt. Gresskarfrø krever litt forberedelse til å være bane klar. Faktisk litt forberedelse og riktig lagring er alt du trenger.

Bruksanvisning

1 Skjær åpne gresskar. Det spiller ingen rolle hvor du klippe den åpen. Hvis du kommer til å skjære det som en del av en høst dekorasjon, klippe det åpne ved å lage en sirkulær snitt i toppen, rundt stammen. Ellers klippe det på den måten som er enklest for deg.

2 Bruk hendene til å scoop fruktkjøttet og frøene fra innsiden av gresskar. Plasser cellulose og frøene i en bolle. Sett gresskar til side. Du kan dekorere den, eller spise det, men du trenger ikke det lenger for dette prosjektet.

3 Spre avisen ut på et flatt underlag, for eksempel en benkeplate eller tabell. Kjør fingrene gjennom massen i bollen flere ganger for å skille frøene fra papirmasse. Gjenta denne prosessen så mange ganger som du trenger til det meste av frøene er gratis.

4 Begynn øste ut de løse frø og spre dem ut på avisen. Du vil ha dem til å være i et enkelt lag. Hvis du merker noen av stykkene har store strenger av papirmasse festet, fjerne masse. Ellers trenger frøene ikke trenger å være helt ren.

5 La frøene på avisen for å tørke over natten. Ikke tørk dem i ovnen hvis du skal plante dem. Dette er vanlig misforståelse, og kan ødelegge spiring levedyktighet. Bare steke frøene du har tenkt å spise.

6 Oppbevar frøene i en papirpose. Plastposer kan skape kondens, som kan forme eller råte frø. Paper lagring absorberer fuktighet og øker luftstrømmen. Hold frø i et kjølig, mørkt og tørt sted til tid til å plante.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com