Hjem rettsmidler for Gopher kontroll

November 2

Jordrotter er skadedyr som river opp plener og hager. Noen jordrotter hule i hull, mens andre jordrotter bygge store hauger. Noen lever av seg selv, noen lever i kolonier under din hage. Finn ut hva slags jordrotter tar over hagen din før du bestemmer deg for hvilken type behandling som er riktig for deg og din gopher problem.

fangst

Fangst jordrotter er en måte å bli kvitt dem i hagen din. Slå opp forskjellige typer feller i bøker eller på nettet. Bygge eller kjøpe en felle som passer dine behov.

fekting

Kjøp fekting som har små hull, som kylling wire for eksempel. Start med å grave en grøft rundt området som du ikke vil at jordrotter i. Grav grøften omtrent to fot dyp. Sett i bunnen av gjerder sammen med støttene. Begrave den nederste del av gjerdet for å hindre dyrene fra gravende undersiden.

flooding

Flom gopher tunnel systemet tar seg en bit av vann, men hvis det blir kvitt de jordrotter det er verdt innsatsen. Finn en gopher hull og sette inn en hageslange så dypt som du kan få det. Slå på vann og la den gå i 15 til 30 minutter for å oversvømme jordrotter ut av sine hjem.

planter

Plante noen Caper Spurge. Røttene og frøene av plantene er giftige. De jordrotter spise disse plantene og deretter dø. Vær forsiktig, men som disse plantene kan forårsake skade på mennesker og andre dyr også. Hvis du trykker på saft av en av disse anleggene, vil det føre til irritasjon. Vask hendene grundig etter håndtering Caper Spurge.

Tette tarmen

Noen mennesker har funnet suksess i ridding sine verft og hager av jordrotter ved clogging opp dyrenes tarmen. Det er to måter å gjøre dette. Gå til din lokale frisøren og spør om du kan samle noen av kuttet håret. Sett opp håret i gopher hullene. De jordrotter spise håret og den blir sittende fast i tarmen.

En annen måte å tette tarmen er ved å plassere et stykke av gummi i hullet. Wrigley er peppermynte eller peppermynte synes å være favoritt valg. Pakk tannkjøttet, men ikke røre det med dere fingrene i det hele tatt. Plasser tannkjøttet så langt ned i hullet som du kan få det. De jordrotter vil spise tyggis, men det vil sette seg fast i tarmen og føre dem til å dø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com