Hvordan Svamp Maling vegger og tak

November 16

Sponging er en fin måte å gi varme og dybde til ethvert rom, og skaper en flott bakgrunn for rommets totale innredning. Svamp maleri bruker billige materialer og enkle teknikker, og kan resultere i en profesjonell jobb av selv de mest uerfarne malerne. For å svamp male vegger og tak, følger du disse instruksjonene.

Bruksanvisning

Stegene

1 Plasser duker over gulvene og noen møbler som var for store til å fjerne fra rommet. Bruk malere tape til å dekke noe du ønsker å beskytte, for eksempel listverk, lysarmaturer eller vinduer. Forbered veggene dine ved å fjerne bytte plater og annen maskinvare, trekke ut spiker, sparkling hull og sliping grove områder glatt. Hvis du føler behov for å prime vegger og tak, kan du, men variasjonen av farge etter snyltende gjør det til et unødvendig trinn.

2 Velg to farger av maling i eggeskall, sateng eller halvblank finish. Fargene bør kompliment hverandre eller være lik i skyggen. Ett godt alternativ er å velge maling i en farge, med en skygge et skritt eller to mørkere enn den andre. Et annet alternativ er å velge nyanser tett i hue, for eksempel rosa og lavendel. I dette tilfellet bør de fargene har tilsvarende intensitet.

3 Maling rommet med lysere farge først. Begynn med å bruke en pensel til å male kanter, hjørner, og noen uvanlig formet områder som buer eller rundt vindusrammer. Bruk valsen til å påføre malingen til større flater. Hvis mange av malingen blir absorbert av veggen slik at det er svært ujevn, trenger du kanskje en andre strøk. La basen strøk tørke før du fortsetter.

4 Bland mørkere farge med glasur. For å gjøre det mer gjennomsiktig for en subtil blanding av farger, bruke opp til en del glasur til tre deler male. For en mer uttalt utseende, bruke en del glasur til fire til seks deler maling. Jo mindre glasur du bruker, vil dypere og rikere toppen fargen være. Hvis du vil at svampet farge for å være svært rik og dramatisk, kan du utelater glasur.

5 Hell maling og glasur blanding (eller rett maling, hvis du foretrekker det) inn i en maling panne. Sentrer stigen i midten av rommet. Bruk en som er solid og som har en hylle eller hylle for å holde maling og forsyninger. Spre en fille over toppen rung for enkel blotting, og plasser maling skuffen på hylle.

6 Fukt hav svamp i vasken og vri den ut grundig. klatre forsiktig stigen til du lett kan nå taket. DAB svampen inn i malingen, og tørk av overflødig utenfor kanten av skuffen. Blot svampen videre ved dabbing det på et håndkle du spredt over oppvridd.

7 starter fra midten av taket og som stråler utover, klapp malingen på tak med svampen. Vri den og flytte den litt mellom hver klapp, litt overlappende, i tilfeldig design. Når du har dekket så mye areal som du kan godt nå, klatre ned, flytte stigen, og arbeide på en annen del. Hver gang du kommer ned til resituate stigen, benytte anledningen til å skylle svampen i klart vann og vri den ut igjen. Fortsett denne til taket er dekket, arbeider nesten til kanter og hjørner.

8 begynner snyltende vegger, en vegg på en gang. Start hver vegg nær toppen av det ene hjørnet, arbeider nedover på en del av gangen, flytte svampen frem og tilbake som du går langs hver seksjon. Svamp på samme måte som du gjorde i taket, prøver å matche stilen. Svamp nesten hele veien til hjørnene og kanten mellom vegg og tak. Husk å jevne rent og vri svampen.

9 Når du er ferdig med veggene, gå tilbake rundt i rommet, snyltende inn i kanten mellom vegg og tak, og i hjørnene, koble mønstrene.

Hint

  • Øv på teknikk på et stykke avfallstre før du prøver det på vegger og ceiling.The samme teknikken kan brukes med sammenkrøllet avis, plastposer, eller rags for et annet utseende. Hvis du øver på skrap bord, eksperimentere med forskjellige materialer.
  • Vær forsiktig lener seg tilbake eller å nå over på stigen. Vær sikker på at det er stadig sitter på gulvet og at det ikke er ustø. Vær sikker på at det vil holde vekten. For sikkerhets skyld er det en god idé å ha en venn over til "spot" deg mens du arbeider på taket.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com