Grønne og røde blomster funnet i Eastern Washington

November 29

Grønne og røde blomster funnet i Eastern Washington


Eastern Washington State er hjem for tusenvis av arter av innfødte villblomster - litt rødt, noen grønne og noen hvilken som helst farge i mellom. De Bellevue Botanical Gardens tilbyr en "Plant Søk etter Kjennetegn", som vil hjelpe deg å sortere gjennom forvirring.

Red-Blomstring Native Plants

Noen av de mest kjente innfødte planter med røde blomster er Scarlet Paintbrush, Cliff Paintbrush og Scarlet Gilia eller Skyrocket. Mountain klokkene er så mørk rød de synes å være nesten svart, mens Balloonpod Milkvetch og prinsens furu kombinere nyanser fra hvitt til scarlet.

Green-blomsterplanter

Planter nytte av oppmerksomheten skapt av sine blomster, så noen planter har blomster som forblir grønne. Noen blomster som Cats-øret eller Lyall Star Tulip synes å være grønn før de åpner, som gjør Trout Lily, Hvit Bog Orchid og den vestlige Trillium kjent som Wake-Robin. Den Dogwood har iøynefallende blomster omgitt av prangende petal-lignende bracts som starter grønne og moden til hvitt, rosa eller rødt. Den vestlige Rattlesnake-Banan og False Hellebore har prangende grønt bladverk som vises blomst-aktig.

Rød og Grønn blomsterplanter

Noen planter, som Sitka Columbine, har røde og grønne blomster. The Yellow Proserpinus har en rød og grønn knopp og en hvit blomst. The Jack in the Pulpit starter grønne og modnes til grønn med rød-lilla aksenter. The Washington Native Plant Society opprettholder et fotogalleri sammen med andre ressurser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com