Kenmore vaskemaskin Feilsøking og reparasjon

June 1

Sears skapte Kenmore merkevare av vaskerom apparater i 1927, og den Kenmore merkevare utvidet gjennom årene til å omfatte andre forbruker apparater, som kjøleskap, oppvaskmaskin og kokeplater. Hvis du eier en Kenmore merkevare vaskemaskin, anbefaler Sears at du feilsøke mindre problemer før du tar kontakt med selskapet for å betjene den, noe som sparer du penger på tekniker avgifter, spesielt for out-of-garanti produkter, og tid hvis du kan fikse problemet deg selv.

Klær

Alltid riktig sortere klær for å hindre lo på klær, inkludert separering lo stakere som håndklær fra standard klær. Fjern eventuelle vev fra lommer, og bruker nok vaskemiddel. Kontroller at du har brukt riktig syklus, og sikre at vanntemperaturen er over 60 grader Fahrenheit. Åpne opp vaskemaskinen, og stikke et termometer i vannet for å bestemme vanntemperaturen. Hvis det ikke er varmt nok, skru opp varmtvannsberederen. Ikke overbelaste vaskemaskinen, eller klærne kan være for våt og ha lo på dem. Fjern klær rett etter syklus ender for å hindre klær fra kronglete, og bruke varmt vann for å forebygge rynker. Aldri vikle klær rundt agitator. Fjern skarpe gjenstander, og tie ned strenger eller sashes å unngå skade på klær.

Lekkasjer / Noise

Stram alle løse slanger og pakninger for å hindre lekkasje. Se i dine avløpsrør og sluk for tresko og fjerne skitt og rusk fra rør. Kontroller at vaskemaskinen er nivå ved å plassere et vater på toppen av det. Hvis ikke, kan du bruke shims til å reise opp vaskemaskinen. Start med tynne shims, og øke tykkelsen til din vater indikerer at maskinen er i vater. Fordele klær for å hindre at vann spruter av klær. Du vil sannsynligvis høre noe støy mens vaskemaskinen er i drift. Alltid riktig balansere klær (fordele på begge sider), og ikke overbelaste det. Fjern all emballasje, og installere føttene for å holde maskinen vibrerer.

Fyll / Drain

Bare koble Kenmore vaskemaskin inn en live, tre-spiss stikkontakt. Test stikkontakten med et annet apparat for å se om det fungerer. Ikke koble maskinen til en skjøteledning eller adapter. Endre blåst sikringer, og slå tilbake på tripped effektbrytere. Kontroller at du har vaskemaskinen på riktig innstilling hvis den ikke vil kjøre. Rens vanninnløpsventilen hvis det er blokkert av rusk. Vannstanden vil normalt være lavere enn toppen av agitatoren. Hvis vaskemaskinen ikke vil fylle med vann, fjern eventuelle knekk i fylleslangen, og slå på både varme og kalde kraner. Fjern tresko fra avløpsslangen hvis det ikke er riktig drenering. Lukk lokket for å starte syklusen.

Tilleggsproblemer

Fest en skjev kurv før du starter en belastning. Flytt kurven i midten av karet, og ikke overbelaste vaskemaskinen, noe som kan føre til at kurven for å komme ut av stilling. Ikke over dispensere for å hindre søl. Rengjør stoff dispenser med varmt vann og en klut hvis det er skittent eller tilstoppet. Avhengig av modell, slå på "tøymykner" knappen for å dispensere tøymykner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com