Hvordan man kan sammenligne Rheem & Amana ovner

June 13

Rheem og Amana er to konkurrerende selskaper som produserer ulike typer ovner til hjemmebruk. En rekke faktorer skille en ovn fra den andre, inkludert dens totale størrelse, sin metode for makt, og dens utpekte bruk. Du kan sammenligne Rheem og Amana ovner ved å se på disse egenskapene og bestemme hvilken som er best for dine behov.

Bruksanvisning

1 Undersøk anbefalte stedet der din ovn skal installeres. Rheem gjør flere serier med kompakte ovner som er utformet for å installeres hvor som helst fra et loft til et skap. Amana, på den annen side, gjør full stående enheter som må være installert i noen form for vaskerom i hjemmet ditt. Hvis du har en veldig bestemt område hvor du trenger din ovn å bli installert, bør du vurdere en modell som faktisk designet for å passe inn i den type område.

2. Finn ut hvilken type energi ovn bruker. Amana markedsfører ovner som er strengt gassdrevne og krever en gassledning tilkobling i ditt hjem for å operere. Rheem gjør noen enheter som er gassdrevne, noen enheter som er elektrisk drevet, og noen enheter som kan fungere ved hjelp av enten type energi (men ikke samtidig).

3 Sjekk hvor ofte filteret må skiftes ut. Både Rheem og Amana lage ovner med avtakbare filtre som må byttes ut med jevne mellomrom gjennom hele enhetens levetid. Hvor ofte du må skifte filteret avhenger av modellen. Men Rheem gjør enkelte enheter som har innebygde støpte filtre som er designet for å være permanent og vare deg for varigheten du har installert i ditt hjem enhet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com