Hvordan gjøre forskjellen mellom en god landskaps og en stor landskaps

May 10

Hvordan gjøre forskjellen mellom en god landskaps og en stor landskaps


God landskaps er som å tjene en "B" klasse på skolen. Den passerer testen, men faller kort av den høyeste karakter. Stor landskaps går utover den oh-så-generisk verksted som er utbyttbare med andre verftet på blokken. Det skaper fremragende fortauskant appell ved hjelp stil, balanserte proporsjoner og materialer som harmonerer med hjemmet og naturlige omgivelser. Ingen detaljer, fra belysning design til tre forfall størrelse, er oversett. Søker inspirasjon fra landskap du beundrer og din egen fantasi.

prioriteringer

Veien fra god til gode starter med et nettsted analyse. Vurdere sollys eksponering, klima fuktighet, jordbunnsforhold, rådende vindretning, drenering mønstre, nedløpsrør og over bakken og underjordiske verktøy. Tenk om bruk av eksisterende trær og menneskeskapte strukturer i uvanlige måter. For eksempel fjerning av terrassebord på en øvre nivå vedlagte veranda og bruke de resterende rammeverk for å lage en vinranke-drapert pergola eliminerer vinter snø pileups og gir en skyggefull sommer hangout.

Lively utforminger

Polling husstandsmedlemmer bidrar til å definere bestemte virksomhetsområder, fra en vaskebjørn, lydisolerte avfall kan kabinett til en elegant bassengkanten spiseplass eller et abstrakt spill struktur for barna. La form følger funksjon, for eksempel en western-vendt sittegruppe for solnedgang elskere, en Zen stein-og-basseng hage for morgenmeditasjon og en urtehage like ved kjøkkenet. Innendørs synspunkter bør ikke bli neglisjert. La vinduer ramme de fire-sesongen bildene du liker best, fra strålende høst løvverk til de første blomstene om våren. Stor landskaps er også realistisk. Hvis du ikke har tid til å klippe gress eller vann hageplanter, og deretter vurdere å bruke gress alternativer og tørke-tolerant innfødte planter.

hardscape Heroes

Vegger, gangveier, dekk, verandaer og andre strukturer danner landskapet permanente lerret. Ikke skimp på kjernestabilitet, slik som beholder veggen baser, som bør være minst 24 inches bred og 8 inches dyp. Fortau bør ha en 4- til 6-tommers-dype basen. Enten å gjøre prosjektet selv eller ved hjelp av en entreprenør, bekrefter standard målinger; for eksempel plass til en 4-fot bred fortauet to folk som går ved siden av hverandre. Også bruke tilstrekkelige materialer samt riktig gradering. Terrasser og turer, for eksempel, bør skråningen borte fra hjemmet på en 1-tommers klasse hver 15 fot. Installer innebygd belysning og avløp tidlig for å spare kostnader og rot av ettertanker.

knutepunkter

Velg et overordnet tema som passer ditt hjem arkitektonisk stil. En rustikk motiv passer en hytte på fjellet, for eksempel, men knotty furu planters fulle av lilla-og-gul sengetøy blomster ville jar øyet på den formelle inngangen til en gresk Revival-stil hjemme. Enten stilen er uformell eller klassisk, etnisk eller eklektisk, plassere en stor del for maksimal effekt. Det kan være et stort tre, blomstrende busk, lunefull stirrer ball eller gapende gargoyle. En bue, et lysthus, en dam, et espalier og en metall skulptur finnes andre alternativer. Artful belysning i noen områder, for eksempel ved et eksemplar treet og hjemmet oppføring, bedre synlighet og sikkerhet, men unngår flyplassen-rullebanelys effekt.

Color Sprut

Arbeid med fargene alltid tilstedeværende i naturen - toner av himmel, jord, sand, vann, trær, steiner og jord - for de mest uttrykksfulle resultater. Legg vekt på en eller to hovedfarger i samlet seg beplantning, møbler og annet interiør. Ingenting er kjedelig om en all-grønn, kremhvit eller rosa og lilla hage, men du kan legge preg med noen spretter av en tredje, mer dramatisk aksent farge, kanskje til og med en fet metallic farge, på puter, plantasjeeiere, skodder eller rekkverk.

faglige råd

Ta kontakt med Statens Institutt for naturressurser for miljøtillatte prosjekter, for eksempel en kortstokk-dock kombinasjon nærheten av en innsjø eller annen vannvei. Ta kontakt med en lisensiert landskapsarkitekt når du arbeider med ustabil bakken, drenering problemer, bratt gradert eller terrasserte områder, vegger høyere enn 4 fot og andre utfordrende situasjoner. En sertifisert arborist kan hjelpe hvis du har tenkt å gjøre grundig graving eller andre renoveringer rundt trær.

Vedlikehold av storhet

Vedlikehold er nødvendig for optimal landskapet utseende og ytelse. Strøm-vask eksteriør og beis dekk etter behov. Bassenger og fontener må rengjøres, og trær og busker må holdes beskjæres. Sjekk med jevne mellomrom den strukturelle integriteten av verandaer, gjerder og gangveier. Undersøk plener og hager ofte for tegn på skadedyr og sykdommer. Oppdage og løse problemer tidlig forhindrer stygge og dyre problemer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com