Hvordan kjøpe Spa Dekker direkte

April 6

Hvordan kjøpe Spa Dekker direkte


Spa dekker er plassert over spa når den ikke er i bruk. De bidrar til å holde temperaturen i vannet varme, samtidig som det hindrer rusk fra å falle i vannet.

typer

Det finnes flere forskjellige typer spa dekker. Du bør kjøpe spa dekselet som gir mening for den måten du bruker spa. For eksempel er det spa dekker som er laget for mildt vær der det ikke blir veldig kaldt. Disse gir minimal isolasjon. Motsatt finnes det spa dekker laget for kaldt klima som bidrar til å holde varmen inne i spa. Andre deksler inkluderer walk-on deksler (som tåler vekten av mennesker) eller dekker for enheter som er delvis beskyttet eller lukkede.

Størrelse og form

Mål størrelsen og formen på ditt spa for å kjøpe den aktuelle dekselet. Ta hensyn til eventuelle tilleggsfunksjoner som rekkverk stolper eller trinn stiger som lokket trenger for å passe rundt for å bli forseglet riktig. Også ta hensyn til hvis du vil ha et skjørt. Et skjørt henger ned over kanten på en over bakken spa for å bidra til å sikre det på plass samt beskytte spa mot vær og vind.

Vann-logging

Vann-logging oppstår når damp eller vann fra spa absorberer materialet i spa dekselet. Dette kan føre til mugg og bakterier for å danne på spa cover og i spa seg selv. Kjøpe en spa deksel som har en forseglet seksjon inne i det ytre laget av dekselet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com