Hvordan bli kvitt Sediment i Well drikkevann

June 5

Hvordan bli kvitt Sediment i Well drikkevann


Vel drikkevann er i fare for å ha forurensende materialer som ikke bør svelges. En type forurensning er kjent som sediment, en samlebetegnelse som refererer til utenlandske materialer som er synlig og ennå kan ikke bli følt hvis du gni vannet mellom fingertuppene eller på huden din. Selv om sedimentet er så liten at den er umulig å oppdage ved berøring, men du bør likevel ta den ut av vannet.

Bruksanvisning

1 Se på fargen på vannet. Hvis det ser ut til å ha en gulaktig eller hvitaktig farge, du sannsynligvis har en opphoping av kalsium og magnesium er de vanligste årsakene til sediment. Denne oppsamlingen betyr at du har hardt vann.

2 Ha vann fra brønn testet på en lokal vannverket eller helse avdeling for å finne ut nøyaktig hvor mye sediment er i vannet og hardheten på vannet.

3 tolke resultatene av vannhardhetstest. Veldig hardt vann vil ha over 10,5 korn av sediment per gallon. Standard hardt vann har 7 til 10,5 korn. Middels hardt vann har 3,5 til 7 korn, og litt hardt vann vil ha en til 3,5 korn per gallon. Bare tall fra 0 til 1. korn per gallon skal ignoreres.

4 Koble et kalkfilter til din godt vannforsyning for å redusere vannets hardhet og sediment. Dette vil vanligvis koster mellom $ 400 og $ 1800 og skal installeres av en profesjonell. Sjekk installasjon avgifter, samt garantiinformasjon, før du kjøper et kalkfilter. Garantien skal dekke reguleringsventiler i minst fem år, og tanken av kalkfilteret i minst 10 år.

5 Ta med vann til det lokale vannverket eller helse avdeling for å få den testet igjen når kalkfilteret har vært i drift i flere dager. Dette vil sikre at mengden av sedimenter i vannet som kommer inn i hjemmet er blitt redusert til et trygt nivå.

Hint

  • Har også testes for eventuelle sprekker eller hull i foringsrøret eller tetninger. Korreksjon av slike skader, noe som kan føre til at sedimentet i godt drikkevann, krever tjenester av en profesjonell.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com