Hvor mye varme kan Slate håndtere?

September 1

Hvor mye varme kan Slate håndtere?


Naturstein gulv, benkeplater, peiser og ildsteder er innlemmet i innredningen av mange boliger og næringsbygg. Ulike typer brukes for diverse applikasjoner basert på utseende, holdbarhet, ripebestandighet og eventuelt varme toleranse. Slate er blant de naturlige steiner som tåler høye temperaturer.

Heat Toleranse

Skifer benke ikke brenne, røye eller misfarges hvis du setter varme gryter og panner på dem. Faktisk er det så motstandsdyktig mot varme, kan du bygge peis bokser og piper fra skifer og på ubestemt tid bygge branner i peisen uten sjanse til skifer cracking eller bryte.

Slate Formation

Skifer er en metamorfose av leire og skifer opprettet på senger av gamle hav av en kombinasjon av trykk og varme påføres skifer og leire gjennom tusener av år. Denne prosessen, som kalles foliation, justerer mineraler i forskjellige retninger, forming tynne lag av stein som holder seg sammen fra konstant press. Noen skifer har naturlige dekorative mønstre innebygd på overflaten, dannet av plante- og dyrefossiler. Hvis du er så heldig å finne skifer med disse naturlige design, bruke dem som et midt dekorere punkt i stein prosjekt. Hardheten av skifer avhenger av hvor det er minelagt. De vanskeligste skifer kommer fra USA, Storbritannia og Canada.

Slate Klassifisering

De to generelle klassifiseringer av naturstein er kiselholdige og kalkholdig. Slate, sammen med granitt, kvartsitt, sandstein, Bluestone og brownstone er kiselholdige, noe som betyr at det i stor grad består av silika. Silika er et stoff som i sand som ble brukt for å lage glass, hvilket bidrar til dens holdbarhet. Kalkholdig stein er mykere og mer delikat, som sin viktigste komponenten er kalsiumkarbonat, en ingrediens som finnes i maling, tannkrem, antacida og sement. Vanlige typer kalkholdig stein som brukes i hjem innredning inkluderer kalkstein, marmor, travertin og onyx.

Andre Slate fordeler

Foruten å være ekstremt varme tolerant, er skifer ugjennomtrengelig for syrer som finnes i mange rengjøringsprodukter, sitrus juice og alkohol, noe som gjør det til et bedre valg for kjøkken tellere og gulv. Selv om skifer lett riper, kan merkene bli polert ut med fint sandpapir eller mineralolje. Noen huseiere som riper og føler de legger til den robuste karakteren av skifer. Slate er porøse, så det ikke absorberer væske. Skifer krever ikke forsegling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com