Hva er bra for skyet bassenget?

September 3

Hva er bra for skyet bassenget?


Skyet bassengvannet kan være forårsaket av temperatur, bruk, bakterier og kjemikalier. Avhengig av bassengets sykdom, kan noe annet enn klor være nødvendig for å få det krystallklare bassenget vann du har kommet til å forvente hver sommer. De samme vannbehandling teknikker gjelder både over og under bakken svømmebassenger.

Sjokk

Sjokkerende bassenget er det første som kommer til mange folks sinn når du rengjør skyet bassengvannet. Bassengvannet kan noen ganger få skyet etter en stor regnstorm eller etter flere dager med folk etter tur med den. Dette betyr ganske enkelt at klor er å ha en tøff jobb å rense vann under spesielle omstendigheter. Dette er et passende tidspunkt å legge en gallon av sjokk direkte inn i bassengvannet. En gallon av sjokk behandler 5000 til 7000 liter vann. La filteret kjøre over natten og deretter bruke teststrimler for å bestemme klornivået og justere deretter.

algevekst

Algevekst er forårsaket av en økning i bakterier på overflaten av bassenget. De tidlige stadier av algevekst vil gjøre bassenget overskyet og du vil begynne å legge merke til en svart film langs sidene av bassenget. Legge sjokk er en løsning her, men ofte det vil fortsette å komme tilbake. Algevekst skjer med bassenger som er utsatt for lange perioder av gangen til ekstrem varme, for eksempel under en hetebølge. Holde bassengbunnen ren og filter kjører effektivt kan bidra til å felle bakterier før det utvikler seg til alger. Besøk bassenget forsyning butikken og plukke opp en flaske algaecide. Tilsett det til vannet sammen med en høyere konsentrert sjokk, som oftest kalles "super sjokk".

pH og alkalitet Ubalansert

Av og til kan pH og alkalitet nivåer blir ubalansert og gjøre vannet skyet. Dette skjer sjelden, hvis vannet holder seg klart og riktig klor. Nivået kan også gjøre vannet boble på overflaten. Ta en strimmel og sjekke nivåene. Pool forsyne butikkene selger økt pH og redusere væske og alkalitet økning og reduksjon produkter. Instruksjonene på flasken variere.

Legg Clean sand eller jord

Jord og sand filter systemer er avhengige av enten å legge sand eller jord inn i filtersystem som er så konstruert for å fange små partikler av skitt og rusk fra å gå gjennom filteret og tilbake ut i svømmebassenget. Dersom jord eller sand ikke endres omtrent en gang i uken i høysesongen, filteret vil ikke sykle skitt, insekter og partikler av blader så effektivt som mulig. Dette vil føre til kjemikalier blir mindre effektiv, med et sluttresultat av skyet, skummel utseende vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com