Kombinert Vind og solsystemer

September 12

Kombinert Vind og solsystemer


Grønn teknologi har utviklet seg til et punkt der det blir mer fordelaktig å forfølge off-the-grid måter å leve på. Ikke bare kan folk redusere sine energibehov fra kraftselskapet, men de kan også selge overskuddskraft tilbake til kraftselskapet med fortjeneste. Å vite hvordan du kan utnytte flere energisystemer, som vind og solenergi, i tandem kan bidra til å maksimere din uavhengighet fra energinettet.

Cost of Materials

Hvis du kombinerer dine solenergi og vindkraft systemer, kan du bidra til å oppveie noe av kostnadene knyttet til lagring og konvertering av elektrisitet. De fleste systemer benytter en rekke dyp-syklus batterier for å lagre elektrisitet og en AC omformer å konvertere Direct Current til vekselstrøm, som er i form av elektrisiteten som brukes av de fleste hvitevarer. Som en del av systemet ditt, vil du også trenger å ha et rutenett tie-in fra sikringsskapet, noe som bør gjøres av en autorisert elektriker. Kostnadene ved batteriet, AC omformer, og installasjon av elektriker kan reduseres noe hvis du har mer strøm som kommer inn i systemet, noe som vil bety en økt nedbetalingstid for de deler av systemet.

værmønstre

Hvis du bor på et sted hvor skyene har en tendens til å samle, for eksempel i en dal omgitt av fjell eller på nordvest, kan et solsystem i seg selv ikke være det beste alternativet. Kombinere to eller flere alternative energisystemer, som sol og vind kan bidra til å redusere skyet dager, når solen ikke skinner så sterkt og energiproduksjon av fotovoltaiske celler er redusert. I tillegg stormer som bringer skyer også en tendens til å bringe sterkere vind, noe som kan bety at supplere din solsystem med vindkraft kan bli enda mer gunstig.

Startup Cost

I tillegg til kostnadene for noen av de delte deler av systemet, vil hver systemet også ha sin egen kostnader forbundet med deler som er unike for enten solenergi eller vindgeneratorer selv. Installere fotovoltaiske celler for å fange og overføre solenergi til brukbar elektrisitet har en relativt høy oppstart kostnader. Men det er mange modeller for å bygge din egen, gjør-det-selv vindmøller, noe som kan gjøres på en lav oppstart kostnader. Ved å bruke en gjør-det-selv-vindturbin system, kan du også bidra til å oppveie de dyrere solsystemet, som fører til en raskere payback periode samlet.

effektivitet

Ifølge Energy Savers, det er mange ganger når verken solenergi eller vindkraft systemer som genererer elektrisitet på topp maksimale evner. Hvis ingen system i seg selv er i stand til å prestere på topp kapasitet, så er det en sjanse for at de dype-syklus batterier vil til slutt bli drenert og ubrukelig før de lades av solenergi eller vind system. Ved å bruke et hybridsystem som kombinerer vind- og solenergi, kan man produsere nok strøm til å holde apparater stadig kjører.

Historie

Solenergi systemer ble født konseptuelt i 1839 av den franske vitenskapsmannen Edmond Becquerel, som først oppdaget den fotovoltaiske effekt, da han oppdaget at elektrolyseceller består av to metallelektroder kan produsere elektrisitet når de utsettes for lys og nedsenket i en elektrisk ledende løsning. De første solenergi motorer der opprettet i 1860 av Abel Pifre, som bygde den første solar-drevet motor.

Vindkraft har eksistert i århundrer, med vindmøller pumpe vann i landlige og landbruks innstillinger. The Brush postmill, bygget i Cleveland, Ohio, i 1888 var den første store kommersielle vindmølle brukes til å generere elektrisitet. Mellom verdenskrigene, begynte Russland å eksperimentere med en 100 kilowatt Balaclava vind generator, som kjørte i to år. Etter andre verdenskrig, mange europeiske nasjoner begynte å innlemme vindkraftgeneratorer i møte med kraftmangel og økonomiske krisen i kjølvannet av krigen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com