Hvordan bygge en Picnic Pavilion

September 10

Hvem liker ikke en piknik måltid på en vakker dag? Den friske luften, varmen fra solen: det er en perfekt måte å nyte utendørs. Du kan unngå noen av ulempene ved utendørs servering hvis du bygger en piknik paviljong. En paviljong vil gi litt skygge på virkelig varme dager, den perfekte setting for ditt komfortable utemøbler og et snev av eleganse til ytre miljø. Bygg en piknik paviljong som passer din smak og dine behov og invitere naboene til middag.

Bruksanvisning

1 Tegn utformingen av piknik paviljongen. Ta deg tid til å utforske alle muligheter for å være sikker på at du bygger den for å komplettere din utemiljø. Start med en grov tegning som inkluderer alle bygninger og omkringliggende landskap. Når du har alt lagt ut akkurat slik du vil ha det, lage en detaljert tegning som inneholder riktige dimensjoner. Vær sikker på din piknik paviljong er stor nok til å romme møblene du ønsker å bruke.

2 Installer de fire stående innleggene for paviljongen. Du kan senke oppreist innlegg i bakken i betong eller du kan helle betong bunntekster og bruke metall legg bukseseler for å holde innlegg. Bruk et nivå for å sikre at innleggene dine står rett.

3 Installer 2x8 bjelker på toppen av innleggene dine på motsatte ender av strukturen. Du kan bruke bolter og muttere for å skru bjelkene direkte på forsiden av innleggene, eller du kan bruke metall legg caps og legge bjelkene i innlegget caps.

4 Legg diagonale 2x6 bukseseler på hvert hjørne for støtte.

5 Installer 2x8 sidestøtter på oppreist innlegg, vinkelrett på bjelkene. Bruk bolter og muttere til å feste støtter direkte til sidene av innleggene. Legg diagonale 2x6 bukseseler for støtte.

6 Installer taktekking lamellene over toppen av paviljongen. Hvil dem på bjelkene og kjøre dem parallelt med sidestøtter. Fest dem med dekk skruer.

7 Du kan lage et gulv for piknik paviljongen ut av murstein pavers eller skifer, eller du kan gå naturlig og ha piknik i gresset. Sett opp din picnic bord eller sjeselong og nyte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com