Organisk Moss kontroll

June 26

Moss er klassifisert som Bryophyta, en avdeling av Bryopsida klasse. Moser er de første grønne planter for å utvikle seg på land. De kan være en plage i hagen hvis det ikke treffes riktige kontrolltiltak.

Beskrivelse

Mosses har rot-lignende strukturer som ligner jordstengler og blad-lignende prosesser, men de mangler den vaskulære strukturen av ekte rotsystemer og blader. Moss vokser vertikalt og krever vann for befruktning.

Lokasjon

Moss har en tendens til å vokse på fuktige, surt jordsmonn med redusert fruktbarhet. Områder som er skyggelagt en tendens til å være dekket med mose.

økende Sollys

Beskjæring trær og busker som blokkerer solen fra blomsterhager kan bidra til å redusere tilstedeværelsen av mose på jord.

jord Amendment

Legge til kompost til toppen 1 til 2 inches av jord kan redusere veksten av mose. Dessuten dekker nakne jord med 2 til 3 inches av bark chips hindrer dannelse av mose.

Bunndekke

Planting lav voksende planter i bare områder vil ta plassen til mose. Planter som kan trives i skyggen er ideelt for denne jobben. Eksempler er lungwort, ingefær og Hakone gress.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com