Hvordan fikse en dør som er klippet for kort

June 28

En dør klippe for kort er ikke vanskelig å åpne eller lukke, men det er et øye sår, og det tillater alle å kikke under. Før skjæring av en dør til størrelse, er det viktig å nøyaktig bestemme hvor høy døren skal være. Hvis døren ikke ble målt nøyaktig, kan du utvide lengden. Det kan imidlertid være noen mistilpasning i korn mønster eller farge når porten er trukket ut, noe som kan kreve at man restain eller male døren.

Bruksanvisning

1. Mål avstanden mellom gulvet og døren.

2 Skyv pinnene ut av dørhengslene med kanten av en flat skrutrekker og fjerne døren fra rammen. Legg døren på et flatt underlag eller så hester.

3. Mål bredden av døren.

4. Finn en filler stykke tre eller kompositt med et lignende utseende eller korn mønster. Hvis det er mulig å bruke skrap som ble kuttet fra den opprinnelige døren.

5 Skjær fyllstykket 1/2 til 1 tomme kortere enn spalten mellom gulvet og døren med tre eller sirkelsag. Skjær fyllstykket slik det er den samme bredde som døren.

6 Drill fire klareringshull hele veien gjennom filler stykke.

7 Stick fyllstoffet strimmelen til bunnen av døren med polyuretan eller gul trelim. Tørk av overflødig lim med en fille.

8 Hold fyllstykket til døren med en klemme til limet tørker.

9 Bor pilothull med en elektrisk drill eller stjerneskrutrekker gjennom klareringshull. Kjør skruene gjennom klareringshull.

10 Stain eller male filler stykke å matche døren om nødvendig. Når flekker, bruke den med en fille. La første strøk tørke før du påfører et nytt strøk. Når du maler, gjelder primer filler stykke med en pensel før malingen. I noen tilfeller må du maling eller beis hele døren igjen slik at fyllstykket matcher resten av døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com