Hvordan fange en Betta Fish in a Pond

August 12

Hvordan fange en Betta Fish in a Pond


Betta fisk er små, vakre skapninger som du kan holde liv i din egen fiskedam hele året i varmt klima. Ofte når du rengjør fiskedam, må du fjerne all fisk og planter fra vannet, og dette er grunnen til at det er viktig å kjenne de riktige teknikker for å fange en Betta fisk i en fiskedam. Å fange en Betta fisk i fiskedammen er en grei prosess, og du trenger ikke ekspert hjelp til å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Plasser en bøtte med dechlorinated vann i nærheten av dammen der du ønsker å fange Betta fisk. Betta fisk kommer i flere forskjellige farg med store haler på ryggen som er omtrent en tomme i lengde.

2 Ta et fiskegarn og plassere den i vannet bak Betta fisk. Gjør dette sakte slik at fisken ikke vil legge merke til deg.

3 Flytt fiskegarn plutselig mot Betta fisk. Når du ser at fisken er inne på baksiden av nettet raskt løft den ut av vannet og legg fisken i bøtte med vann.

4 Hold fisken i bøtta til du er ferdig rengjøring dammen eller ta den med til en dyrebutikk for videresalg hvis du ikke ønsker å beholde den lenger.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com