Freeze Toleranse Informasjon for agave planter

June 6

Freeze Toleranse Informasjon for agave planter


Agaves er sukkulenter, i likhet med kaktus og yucca. Alle sukkulenter har funksjoner som gjør dem i stand til å overleve i varme, tøffe miljøer. Av denne grunn, agaveplanter ikke er tolerante for kaldt vær, og ofte lider skade når temperaturen synke. Velge planter som er tilpasset værforholdene i din stue er nøkkelen til å ha sunne hageplanter.

Identifikasjon

Agaves er sukkulenter med kjøttfulle blader som vokser i spyd og tykke neglebåndene. Skarpe tenner vokser langs sidene av disse spyd og bladet spissen har en skarp rygg. Det finnes over 200 arter av agave som kan plasseres i hagen eller hagen. Agave varierer mye i størrelse, med noen bare noen få inches høy og andre over 10 fot i høyden. Disse sukkulenter er ganske tøff og tåler sterk vind, varme og tørke. Agave kan overleve kalde temperaturer, men ikke tåler frost godt.

Skader

Ifølge University of Florida, agave er innfødt til å kjøle, moderat klima, store høyder og tropiske værforhold. Når agave er dyrket utenfor sitt eget område de er utsatt for skade fra minusgrader. Skade på agave oppstår når temperaturen synke til frysing nivåer i flere timer. Freeze skade agave kan ikke repareres når det skjer.

effekter

Fryse skade agave kanskje bare kosmetisk, med mindre temperaturen synke veldig lavt og forbli der i noen timer. Agave med alvorlig skade fra minusgrader utstillingen symptomer som sprekker i bladene eller vann-gjennomvåt lesjoner på bladoverflatene. Blader med alvorlige skader vil slå bløt, tørr og brun. Agave er ofte skjemmende med tung frostskader og fjerning av skadede blader endrer formen av anlegget.

Kontroll

Tar noen forebyggende tiltak før vinteren kan hjelpe din agave overleve kulden. Plassere agave i nærheten av en gårdsplass eller vegg, kan holde den varm når varmen stråler ut fra mur eller betong i løpet av natten når temperaturen er den kaldeste. Plassere en bomull ark over agave kan også bidra til å forhindre frostskader. Unngå å bruke plast til å dekke plantene dine, da dette fører til skade på anlegget der plasten berører bladene. Tenk voksende agave i containere, slik at planter kan flyttes innendørs i kaldt vær.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com