Hvordan beregne mengden av Tile Trengs for en Floor

August 20

Før du starter et hjem forbedring prosjektet, ta deg tid til å forstå det fulle omfanget av arbeidet. Et sentralt aspekt for å forstå dette omfang er å beregne mengden av materiale som er nødvendig for å fullføre arbeidet. En gulvfliser prosjekt involverer særlig behovet for å nøyaktig beregne mengden av flis som trengs. Ofte er gulvflisene tilpasset bestilles eller er ekstremt dyrt. Et nøyaktig anslag vil sikre at du kjøper en tilstrekkelig mengde av flis, men ikke så mye at noen vil gå til spille.

Bruksanvisning

Hvordan beregne mengden av Tile Trengs for en Floor

En Bestem området der du ønsker å installere den nye fliser. Ta målinger av gulvet, og husk å ta måling i inches siden flis er spesifisert av inches. For å sikre nøyaktige målinger, lå en snor langs hjørnene på gulvet og merke gulvet lengde på strengen. En streng kan følge omkretsen av gulvet lettere enn et målebånd. Deretter kan du måle de merkede punktene direkte av strengen.

2 Nå skisse omrisset av gulvet på grid papir. Selv om man ikke trenger perfekt målestokk, bruker gitrene for å oppnå en form som så nær som mulig til selve gulvet. Hvis du allerede har flislagt gulv, la hver rute på papiret representerer en flis for mer nøyaktig skala. Merk hver side av gulvet med det er måling (i inches) direkte på skissen.

3 Bestem flisen du ønsker å installere i området. Sørg for å kontrollere kostnader, holdbarhet, og krav til vedlikehold av materialet. Også får de spesifikke målene for et individuelt stykke av flis. Bestem hvor mye fugemasse du ønsker å installere i mellom flisene. Ikke glem å legge bredden på fugemasse avstanden til flis dimensjoner.

4 Tegn på nye fliser på grid-papir planløsning. Det er vanligvis best å dele gulvet i seksjoner (kanskje tredeler) og plotte hver seksjon av gangen. Dette vil tillate enklere kontroll. Du kan bekrefte du plotter nøyaktig ved først å beregne mengden av flis som passer gulvet. Bare dele lengden og bredden på gulvet av lengden og bredden av platen. Igjen, ikke glem å legge fugemasse bredde til flis dimensjoner.

5 Når du har lagt ut fliser på grid plan, bør du legge merke til hvis du vil kreve noen delvis fliser (cut til en brøkdel av sin størrelse). Gi din bestilling til din leverandør og legge til 10% for fremtiden loftet lager. Tile kan bære og sprekk, og du bør sørge for at du har erstatninger på hånden, slik at du kan reparere gulv.

Hint

  • Måle hver dimensjon to ganger, hindrer dette unøyaktig bestilling og omarbeiding.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com