Orange & Yellow Fall Trees

July 28

Orange & Yellow Fall Trees


I mange deler av landet, utbruddet av høsten bringer spektakulære synet av trær med levende flerfarget løvverk. Mens klorofyll som gjør bladene grønne i sommermånedene begynner fotosyntese pigment for å bryte ned i høst når trærne begynner å forberede seg på vinteren dvalen. Andre farger begynner å vises på blader, inkludert nyanser av oransje og gult. Fall løvverk trær er løvskog så etter flere uker levende bladene faller til bakken.

Maples

Flere typer lønn trær har levende skjermer av farger i løpet av høsten. De omfatter hekk, vintreet, Amur, paperback, bigleaf, Fernleaf fullmåne, japansk, rød konge, plane, rød, sølv og sukker. De er alle medlemmer av Acer slekt av trær. Farger av lønnebladene varierer fra ulike nyanser av gult og oransje og inkluderer rødt og lilla blader også.

Oaks og Beeches

Eik og bøk trær er medlemmer av Fagaceae familien av trær. Eiketrær med fargerike fall løvverk inkluderer trær som viser nyanser av gult med røde, lilla, gule og mørkere farger. Disse er medlemmer av Quercus slekten og inkluderer østlige hvit, purpur, pin, engelsk og røde eiketrær. Eiketrærne er funnet langs hele østkysten og så langt vest som Minnesota og Texas. De amerikanske og europeiske bøketrær ha gul, brun og bronceaktig løvverk. Disse trærne er medlemmer av Fagus slekt av Fagaceae. The American bøk er innfødt til Nord-Amerika og kan finnes så langt sør som Florida og så langt vest som Texas. Den europeiske bøk er innfødt til Europa. Den finnes i noen stater i USA

bjørkene

Minst to typer av bjørketrær vise levende blad fargene i høst. Trærne tilhører Betulaceae familien av trær. Disse bjørkene har badebukser med hvite bark. I løpet av høsten den hvite bark er motvirket av levende gule blader på trærne. Den Paperbark bjørk er innfødt til Nord-Amerika, spesielt Pacific Northwest og Midtvesten regioner, og dens hvite bark skreller av lett. Den europeiske hvite bjørk er innfødt til Europa. Det kan bli funnet i stater i den nordlige delen av Midtvesten som Minnesota, Montana og Dakota.

hornbeams

Agnbøk trær er også medlemmer av Betulaceae familien. Deres fall løvverk er primært gul. Den amerikanske agnbøk er en kort tre som vanligvis er en understory av større trær som lønn og eik, vokser under dem. De bare vokser opp til 30 fot høy. Den amerikanske hop-agnbøk eller Ironwood har hengende grener og gule og oransje-røde blader. Bladene av europeiske agnbøk er primært gul i løpet av høsten.

Andre løvverk trær

Flere andre trær har oransje og gul fall løvverk. Bladene av den østlige Cottonwood, svart valnøtt, Kentucky Coffee, Thornhoneylocust, skjelvende osp, vanlige Sassafras, grønne aske og gingko sving nyanser av gult løpet av høsten. Bladverket av felles Sassafras varierer fra gul til oransje og rødt. Den katsuratree har små blader som slår oransje i høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com