Den beste måten å male Wicker

September 4

Den beste måten å male Wicker


Wicker møbler passer godt inn i alle interiør. En grønn flettet rocker drapert med et falmet lappeteppe er kvintessensen landet, mens en elegant sort rotting spisestol med en krom ramme ser seg hjemme i en trendy loft. Hvit flettet legger en kjølig følelse til et solrom. En naturlig flettet sofa med overstuffed puter gir en tropisk stil til en uformell familie rom. En av flettet sjarm er dens allsidighet og den enkleste måten å endre utseendet på et stykke av kurvmøbler er å male det.

Preparat

Velg et sted å male. En godt ventilert garasje fungerer godt. Hvis du skal male ute, finne et nivå område vekk fra bygninger og biler og velge en rolig dag for å male.

Beskytt vegger og gulv av garasjen med slipp duker, sengetøy eller en gammel dusjforheng liner. Bruk en maske og gummihansker eller hagehansker for å beskytte deg selv fra maling røyk og holde hendene unna malingsflekker.

Samle dine materialer: maling, en fuktig klut, støvsuger, fine strø sand papir, en stålbørste og en pensel. Avhengig av hvordan du har tenkt å påføre malingen, trenger du kanskje en kompressor maling sprayer.

Rengjøring

Det finnes ulike måter å rense flettet i forberedelse for maling. Heloise foreslår å bruke en støvsuger for å fjerne løst støv, skitt og flassende maling. Hvis brikken trenger ytterligere rengjøring, en stålbørste eller spisse implementere som en isøks kan brukes til å komme inn i trange steder. Hvis flassende maling fortsatt eksisterer, må du bruke en fin-sandpapir for å fjerne den. Tørk av stykket med en fuktig klut og la det tørke.

Wicker ekspert Cathryn Peters foreslår å ta stykket til en gjør-det-selv bilvask og spraye den med en høytrykksslange for å fjerne skitt og flassende maling. Bare sørg for kurv er ikke laget av papir-innpakket wire, advarer hun.

Søknad

Du kan male flettet med en børste, men spray maling er raskere. Påfør minst to strøk av tre primer. La malingen tørke godt mellom strøkene.

Snu arb opp ned og male undersiden først. Når malingen har tørket, snu det og male toppen og sidene. Ta deg god tid og komme inn i alle kriker og kroker. Tørk opp drips og klatter umiddelbart for å opprettholde en glatt overflate. Påfør to tynne lag i stedet for en tykk en.

Pass på at møblene er helt tørt før du bruker den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com