Hvordan Grow Bush Gold Iceplants

June 24

Hvordan Grow Bush Gold Iceplants


Ice plante, Lampranthus aurantiacus, er medlem av middagsblomstfamilien familien. Native til Cape-regionen i Sør-Afrika, vokser denne hardfør busk is anlegget godt i mange områder av Nord-Amerika, inkludert US Department of Agriculture hardførhet soner 9 og 10. Dette eviggrønn plante med saftig bladverk produserer levende gule blomster i slutten av våren og kan vokse til mer enn 12 inches høy. Ice planter er ofte plantet som bunndekke som er tørke-tolerant gang etablert.

Bruksanvisning

1 Plant is planter på steder med full til delvis sol og godt drenerende jord. Hvis det er mulig, dyrke disse plantene i flekker med skygge på ettermiddagen.

2 Space isen planter 1 til 1 1/2 fot fra hverandre for å gi plass for plantene å spre når det vokser dem som bunndekke. Avstanden plantene nærmere vil gi en raskere dekning, hvis dette er en prioritet.

3 Dig hull samme dybde som beholderne holder is plante transplantasjoner. Vanne plantene godt etter planting for å bosette dem på plass.

4 Legg til en 3-tommers lag av mulch rundt busken isen planter til å stoppe ugress i å vokse til plantene spredt over hele området.

5 Tilførsel en tomme av vann hver uke gjennom hele vekstsesongen for det første året som helst nedbøren er mindre. Dette er viktig å være sikker på plantens rotsystem blir etablert.

6 Water is planter bare under lange tørkeperioder, når de er etablert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com