Slik reparerer Chips i Porcelain Tile

August 4

Slik reparerer Chips i Porcelain Tile


Porselen ofte brukes i bad, inkludert badekar og fliser dusjer. Over tid kan flisen bli chipped eller ripete. I stedet for å fjerne flisen helt, noe som er kostbart og tidkrevende, bare reparere brikken i stedet. Porselen reparasjonssett kan kjøpes på en jernvarehandel, og omfatter typisk en filler og touch-up maling. Mens reparasjonen ikke kan være feilfri, vil det redusere ufullkommenhet.

Bruksanvisning

1 Rengjør chipped området med en klut fuktet med isopropanol. Fjern eventuelle porselenspartikler inne i brikken for hånd.

2 La området tørke helt. Mål en hårføner på flisen for å sikre en tørr overflate.

3 Bland innholdet i porselen reparasjonssett som beskrevet av produsenten.

4 Bruk den lille pensel eller sparkel som følger med kit, eller en av dine egne, for å fylle i brikken. Bruk filler med måte, og bruk en flat kanter verktøy som for eksempel en sparkel for å jevne ut toppen av fylte området for å gjøre det selv med resten av flisen.

5 La sparkelen tørke i henhold til produsentens anvisninger, i minst 15 minutter. Sand den fylte området lett for å sikre at den er i flukt med det omkringliggende området. Tørk bort slipestøv og påfør et tynt lag med touch-up maling. Dersom pakken ikke kom med maling, bruk en epoxy maling for å gjøre jobben.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com