Hvordan lage så hester

July 16

Saw hester vil gi deg en stabil og bærbar arbeidsområde for din neste bygge project.Carpenters har stolt på disse grunnleggende verktøy for generasjoner, med noen endringer gjennom årene. Mens du kan kjøpe så hester på hardware og Oppussing butikker, er det mye billigere å lage dem selv. Med litt kunnskap om verktøy, kan du lage et sett med sag hester å starte din bærbare arbeidsstasjon av til høyre.

Bruksanvisning

1 Mål en to-by-4 til 4 fot. Hvis du har kjøpt åtte-fot brett, vil dette være midtpunktet. Mål to ganger for å sikre at du har den rette kutt. Merk linjen med en blyant og en T-kvadrat i en 45-graders vinkel.

2 Saw 2-av-4 bruker gjæringssag eller sirkelsag. Hver halvdel bør være av samme størrelse. Mål både for å være sikker. Mange ganger Oppussing butikken vil ha trelast som er ikke akkurat 8 fot.

3 Gjenta denne prosessen tre ganger, måling og saging hver 2-by-4 til en lengde på 4 fot, med en 45-graders vinkel. Deretter så den motsatte enden av to-by-4s til en 45-graders vinkel. Dette vil forlate deg med åtte stykker av fire-fots 2-av-4s med en 45-graders vinkel i hver ende.

4 Place to stykker av trelast snitt med vinkler mot hverandre for å danne en trekant. Spiker eller skru dem sammen, holde vinkler rett og jevn. Gjenta denne prosessen tre ganger til for å fullføre de fire ben.

5 Bestem bredden på sawhorse du ønsker. Normale målinger for portabilitet er 3 til 4 fot. Så de rester uslipte 2-av-4s til den lengden du ønsker. Slutter skal være firkantet og flat, uten vinkel. Dette vil være den spenne mellom to ben.

6 Clamp ene benet til arbeidsstasjonen, med felles på toppen. Fest en spenne ved å spikre eller skru den beinet. Nail fra utsiden av benet, inn mot skinnen. Gjenta prosessen for å feste det andre settet av bena til avstiveren.

7 Så de siste to-by-4 i fire to-fots seksjoner. Fest denne spenne for hvert sett av ben, 18 inches fra bunnen av benet. Dette vil gi økt stabilitet til sawhorse.

8 Gjenta trinn 5 til 7 for å fullføre andre sagkrakkene.

Hint

  • Et stykke kryssfiner plassert over to så hester vil skape en brukbar workbench.Using en hjelper til å holde bena mens feste seler vil eliminere behovet for å klemme.
  • Bruk vernebriller ved bruk av elektrisk verktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com