Jenter Soverom Hodegavl dekorere ideer

July 16

Jenter Soverom Hodegavl dekorere ideer


Dekorer din lille jentas soverom med en sengegavl som passer hennes personlighet og stil. Glamour jenter vil sette pris på den elegansen til en tufted headboard, eller hvis den lille elsker bånd og buer, vil et vevd bånd sengegavl gjøre henne smile. Hvis hun er en kunstner på hjertet, lage en custom-farget hodegjerde med tavle maling du kan mikse selv.

Tuftet hodegavl

Lag en toppand hodegjerde med stoff og koordinerende knapper som samsvarer med jentas soverom innredning. Du trenger en ½ tommers tre panel kuttet for å passe bak sengen, stoff, vatt, knapper og en møbeltrekk nål med matchende tråd. Du trenger også en drill og bor til å bore hull i panelet og en stift pistol til å feste stoff og vatt til skogs. Når du kutter stoff og vatt for å passe over ansiktet av tre panel, legge til 4 inches til lengden og bredden, slik at du kan stifte dem det til baksiden av panelet.

Bor små hull i treverket uansett hvor du ønsker å plassere en knapp før du dekker den med stoff. Den enkleste måten å dekke styret er å legge stoffet ansiktet ned med vatt på toppen og deretter sentrere den med tre bord. Trekk stoffet over kantene og stifte det ned hele veien rundt sengegavlen. Du må stå på brettet oppreist vendt bort fra deg for å legge knappene. Sett den gjengede møbeltrekk nål gjennom et boret hull på baksiden av headboard, dra det hele veien gjennom. Plukk opp knappen og stikk nålen tilbake gjennom stoffet og hullet, knytte det tett på baksiden. Når du har lagt alle knappene, kan du henge sengegavlen.

Ribbon Headboard

Små jenter vil elske en hodegavl laget av fargerike vevde bånd. Du trenger et ark med ¼ tommers kryssfiner, kuttet til riktig størrelse for hodegjerde, og strimler av bånd for å dekke brettet horisontalt og vertikalt. Du trenger også en stift pistol, slik at du kan feste bånd til baksiden av tre panel.

Lå nok bånd til å dekke brettet horisontalt på et flatt underlag. Kantene av båndene bør berøre hverandre, slik at ingen av de tre vil vises gjennom. Plasser tre på toppen av bånd, trekke sidene opp og stift dem til baksiden av brettet. Mens styret er fortsatt med ansiktet ned på bånd, stifte en linje av bånd hele veien over den nederste kanten. Igjen, sørg for at bånd kantene er rørende. Flip styret over og træ hvert bånd over og under de horisontale bånd. Fullfør veving prosessen før du stifte vertikale bånd på baksiden av brettet.

tavle

Paint en del av veggen bak den lille jentas seng med tavle maling og la henne dekorere sin hodegavl med stadig skiftende design. Du kan lage din egen farge tavla maling med unsanded flis fugemasse og lateksmaling. Du må blande farget tavle maling i små grupper; en kopp maling og 2-ss fugemasse, blandet grundig. Sørg for å bruke den til veggen jevnt. Etter at malingen tørker, sand den med 150-sandpapir og gni den malte området med siden av et stykke kritt til tilstanden den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com