Hvordan rengjøre en tørketrommel Drum

July 1

Fra fargestifter eller tannkjøtt igjen i en lomme på fargestoff fra nye klær, flekker igjen på trommelen kan følge dine rene klær. Din trommelen bør rengjøres hver måned med en fuktig, såpevann og skylles med en varm, våt klut, men når flekker er satt, må du bruke forskjellige metoder.

Bruksanvisning

Hvordan rengjøre en tørketrommel Drum

1 Bruk en spray smøremiddel som WD-40 for å fjerne fargestifter eller tannkjøtt fra tørketrommelen. Først skrape av så mye som du kan med en plastsparkel. Spray en fuktig fille med glidemiddel og tørk av stift eller tyggegummi, noe som gjør at ingen av løsemiddelet kommer i luftekanalene. Gjenta om nødvendig. Lag en løsning med oppvaskmiddel og varmt vann. Dypp en fille i løsningen og vask av området som hadde flekken på den. Skyll med en klut dyppet i rent vann. Tørk av trommelen med en ren, lofri klut. Forlater tørketrommelen åpen i 24 timer for å la trommelen tørke.

2 Slå på tørketrommelen i 10 minutter å varme trommelen. Fukt noen tøymykner ark. Tørk av trommelen inntil tørketrommel ark har ingen merker på dem. Fukt en klut med oppvaskmiddel og vann for å vaske trommelen, og fukte en annen fille med rent vann for å skylle trommelen. Tørk av trommelen med en lofri klut.

3 Tørk fargestoff karakterer fra trommelen med en magisk viskelær svamp. Ren fargestoff fra trommelen med en løsning laget av blekemiddel og vann. Tørk av trommelen med en fuktig klut som er dyppet i fortynnet blekemiddel. Skyll med en ren, fuktig klut. Fukt en klut med neglelakkfjerner og tørk av fargestoff unna. Vask med såpevann og skyll med en ren klut dyppet i vann.

4 Fjerne blekk fra en tørketrommel trommel med hårspray. Fukt en klut med hårspray og gni merket å oppløse blekk, noe som gjør at ingen av det blir i luftekanalene. Vask restene av hårspray med en fille dyppet i såpevann og skyll med en fuktig klut. Tørk med en lofri klut.

5 Spray litt universalrengjøringsmiddel på en fille. Tørk merkene fra trommelen med fille. Fukt en klut med rent vann for å skylle. Fukt en klut med isopropanol og gni for å fjerne vanskelige flekker. Vask alkohol bort med såpevann og skyll med en fuktet klut. Tørk med en lofri klut.

Hint

  • Kjør en last av rene filler i tørketrommelen for å være sikker på flekker på trommelen er borte.
  • For å unngå brann, ikke spray noe inn i dryer.Unplug tørketrommelen før du rengjør drum.Wash løsemidler som brukes med varmt såpevann og la tørketrommelen døren åpen for flere timer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com