Hvordan lage en bokhylle hodegavl

June 4Lag en to-hylle bokhylle headboard passer for en dronning - queen size madrass som er. I stedet for bare å ta eksisterende bokhyller og gjenbruk dem, lage dine egne hyller. På denne måten kan flekke eller male tre til din smak, i stedet for å ha en enhet laget av imitert tre. Du vil ha en bokhylle headboard laget av solid, ekte tre for en brøkdel av prisen du betaler for en lignende modell i en møbelforretning.

Bruksanvisning

1 Bruk en sirkelsag å kutte veden selv i henhold til de nevnte spesifikasjonene eller har tresnitt på din trelast butikken. Sand og beis veden, eller sand, prime og male hver trebit. Tillat hvert stykke å tørke helt.

2 Snu 54-by-12-by-1-tommers biter over slik frontene står overfor deg. Disse vil være sidepanelene. Mål fra bunnen opp og ta en blyant for å markere linjer på venstre og høyre side av hvert panel på 24 inches, 36 inches og 48 inches. Den 24-tommers linje merkene vil være din plassering referanse for frontpanelet, og de 36 og 48-tommers linjer vil bli brukt som borehullet referanse karakterer for klossene som vil holde bokhyllene.

3 Bor to pilothull på 36- og 48-tommers mark linjer på hver side panel. Plasser en-av-en-tommers tre stykker for klossene på undersiden av sidepaneler, slik at den øverste kanten av hver klamp dekkende i forhold til 36- og 48-tommers mark linjer. Dette vil gi deg 12 inches klaring på hver hylle for å plassere bøker.

4 Bruk drill og treskruer Ø - arbeider fra forsiden og boring gjennom til undersiden - å forsenke skruene 2 inches fra høyre og venstre sidekanter for å feste klossene til panelene.

5 Stå sidepanelene på sine sider. Bruk en stabel med bøker å spenne dem. Plasser 54-av-62-by-1/2-tommers stykke kryssfiner på toppen av sidepanelene. Dette vil være bakpanelet. Juster plasseringen av panelene slik kryssfiner passer og enheten er justert. Staple kryssfiner tilbake til sidepanelene, hver 6 inches.

6 Stå enheten oppreist. Bruk treskruer Ø å feste den 62-by-12-by-1/2-tommers trestykke til toppen av sidepanelene. Stift 24-av-62-by-1/2-tommers stykke kryssfiner til sidene av sidepanelene. Dette vil være frontpanelet. Plasser bokhylle headboard til sin endelige plassering. Sett 50-by-12-by-2-tommers tre stykker for hyllene.

7 Påfør kitt for malte flater eller tre filler Farget dukket opp for å dekke forsenke hull. La den tørke. Maling eller beis for å fullføre bokhylle headboard prosjektet.

Hint

  • Frontpanelet vil gi deg pute støtte. Vurder å bruke beadboard for rygg og front paneler for å gi hodegjerde en dekorativ land eller håndverker-stil utseende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com