Hvordan Fest en Sole og topplate til en betongblokk vegg

July 9

Hvordan Fest en Sole og topplate til en betongblokk vegg


Stiftelser, innramming, vinduer, dører og tak får all oppmerksomheten, men anker stropper holder det hele sammen. Anker stropper sikre sålen (nederst framing medlem) til stiftelsen. De er rimeligere enn forankringsbolter (en annen kontakt) fordi stroppene er laget av billigere materiale. De er også enklere å installere og krever mindre arbeid. Disse egenskapene kombineres til litt lavere byggekostnader og øke lønnsomheten. Anker stropper er også favorisert i høy vind områder.

Bruksanvisning

1 Fyll hver tredje betongblokk med mørtel. Sett sammensmeltede enden av en forankringsstropp i hvert fylt hull, slik at stroppen vil åpne vinkelrett på veggen, det vil si, ett bånd åpning i fundamentet, mens den andre åpner utenfor veggen. La mørtelen å herde over natten.

2 Åpne anker båndene slik at de danner en 180-graders vinkel på toppen av veggen. Plasser den første terskel plate langs veggen, starter på en front hjørne.

3 Pakk hver stropp over karmen plate, og spiker gjennom stroppen og inn i karmen med innramming negler. Skyt fire til seks spiker i hver stropp.

4 Legg den neste terskel plate ende-til-ende med det første, og gjenta stropping og spikre prosedyre. Fortsett til hele veggen er dekket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com