Slik Pris Barneklær på Din Yard Sale

August 9

Du kan få topp dollar for barneklær på verftet salg. Følg disse enkle retningslinjene for å sikre en rettferdig pris for deg og dine kunder.

Bruksanvisning

1 Prissetting elementene vil være lettere hvis du sortere dem. Hvis du har flere forskjellige størrelser, sortere dem etter størrelse. Å ha dem organisert vil gjøre shopper mer sannsynlig å gå gjennom dem.

2 Hvis klærne er alle av samme størrelse, sortere det i henhold til plagg. Hold skjorter sammen, bukser sammen, etc. Igjen dette gjør shopping enklere for kunden, noe som gjør dem mer sannsynlig å kjøpe mer.

3 Når prising klær, er tilstanden til klær er det viktigste å vurdere. Hvor slitt er det? For eksempel, ville du ikke betale $ 10 for et par bukser med hull i dem. Slitte elementer bør være priset betydelig billigere. En god gjennomsnittlig for slitte elementer vil variere mellom 25 og 50 cent for en skjorte og 25 til 75 cent for et par bukser.

4 Se etter flekker. Selv de nyeste elementene bør være priset som slitte elementer hvis de har noen betydelige flekker på dem.

5 Nyere elementer i utmerket tilstand kan være litt dyrere. Dette er hva de fleste kundene kommer til å være håp om å finne, og de vil være villig til å betale litt mer for nyere klær. Dra nytte av dette, men husk det er bare et verft salg. Du ønsker ikke prisene til å være høyere enn Wal-Mart.

Hint

  • Vær vennlig. Shoppere som er laget for å føle seg komfortabel vil bli lenger.
  • Tenk på hva prisen du kan forvente å betale for den samme varen ved et verft salg.
  • Prising kan fornærme kundene og være en reell slå av selv om det bare på noen få elementer. Ikke skremme bort kunder med "klistremerke sjokk."

© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com