Hvordan fikse en Cracked bathroom sink

July 30

Alle hjem reparasjon krever kunnskap om prosjektet på hånden. Når det gjelder å reparere sprekker og bulker i vasken bad, er det viktig å vite det materialet du arbeider med før du får startet. Når du vet hva vasken er laget av, er du i stand til å deretter følge noen enkle trinn for å fikse sprekken. Bytte vasken helt er det siste du ønsker å gjøre på grunn av tid og penger involvert, så fikse det som best du kan uten å skade det videre.

Bruksanvisning

Fikse en Cracked bathroom sink

1 Tørk vasken helt ved hjelp av en håndholdt hårføner. Enhver fuktighet eller vann vil ikke tillate limet å fylle sprekken og tørke skikkelig.

2 Bruk tannpirker til å sakte og jevnt fylle sprekken med epoxy lim. Tannpirker gjør det mulig for en fast struktur for å bevege den våte epoxy gjennom sprekken bare der det er nødvendig uten å spre det langs overflaten av vasken.

3 Vent 24 timer for epoxy til tørk.

4 Mal tørket epoxy med apparatet maling som matcher fargen på plast eller porselen vask. En liten, tynn pensel er nødvendig for presisjon slik at du ikke male over et område som ikke var sprukket å begynne med.

5 La malingen tørke.

Hint

  • Hvis det ikke er en sprekk i vasken, men bare en chip eller bulk, kan du bruke emalje filler å fylle i chipped området. Når det tørker bør du ikke være i stand til å fortelle noe happened.If sprekken blir forstørret er var ekstremt stor til å begynne med, er det best å erstatte hele vasken i stedet for å fylle i sprekker.
  • Vask hendene etter bruk lim epoxy og maling.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com