Om Sundew Plant

April 25

Om Sundew Plant


Den sundew anlegget er en av de mest fascinerende planter. De er innfødt til myrer og myrlendte steder, og har vært kjent i den engelskspråklige verden siden 1500-tallet. Deres historie går mye lenger tilbake, men i det minste til dagene i Romerriket. Tilbake da de ble brukt til medisinske formål, ikke som de dekorative planter de er i dag.

Klasse

Sundew planter hører til Drosera familien, som består av kjøttetende planter som for eksempel Venus fly felle, vann hjulet, butterworts, pitcher planter, Cobra lilje og Nepenthes. Dette er et stort og mangfoldig familie av planter med en ting felles. De er alle naturlige bug feller.

Egenskaper

Den sundew Anlegget har lange tentakler med et klebrig stoff på enden som ser ut som morgendugg. Det tiltrekker seg insekter som mygg, frukt fluer og mygg som tror de kommer til å få en drink. I stedet blir de sittende fast og bli mat for sundew anlegg i stedet. Sundew planter er lett å vokse. Med mer enn 130 arter, er det en sundew anlegg for nesten enhver bruk-utendørs eller innendørs som et terrarium plante.

typer

Hardy sundews kan dyrkes utendørs fra Virginia sørover uten noen beskyttelse. Mens det er behov for varme, må det også være i dvale om vinteren for at nye blomster til å vokse i løpet av våren. Hardy sundews vokse til ca 7 inches høy. Tropiske sundews er et godt valg for et terrarium, kan noen bli veldig stor, og vil trenge et terrarium alle sine egne. Mange av de tropiske sundews kommer fra Australia og Afrika. Pygmé sundews er så små, du kan vokse flere i en konjakk dram. De kommer fra Australia og kan ta romtemperatur.

Omsorg

Hardy sundews varer ikke lenge, men de er selv-seeding. De liker full sol, men kan ta litt skygge. Ikke mulch, eller de nye spirene vil ikke vokse. De liker også en jord med mye torvmose. De trenger ikke gjødsel som de finner sin egen mat. Få luker ut så snart de dukker opp. Sundews kan lett bli overveldet. Tropiske sundews og temperaturen kan variere avhengig av art. Noen trenger 50 til 80 grader Fahrenheit, og noen 55 til 65 grader. Bare sørg for at de ikke fryse eller bo i den varme solen. Pygmé sundews er svært skjøre og må håndteres forsiktig. Når vanning, bruk et øye dropper og ikke får vann på bladene. De gjør det bra i plast godt drenert potter. Hold dem fuktig, men ikke gjennomvåt, og i et fuktig miljø.

problemer

Root råte er et stort problem med sundew planter. Ikke la dem sitte i vann. Hvis de er plantet i en pott, sørg for at den har en god drenering hull. Det er en insekt som kan forårsake skade, også, og det er bladlus. Bruk et insektmiddel som inneholder neem, pyrethrins eller permetrin. Ikke bruk en av de soapy slag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com