Hvordan Plant Elsanta jordbærplanter

August 20

Elsanta jordbærplanter er mye dyrket for kommersielle formål i Nord-Europa. Det er Rimi favoritt for sin holdbarhet og smak. Elsanta jordbær er ikke begrenset til kommersielle dyrkere, imidlertid. Mange nybegynnere gartnere oppdager fordelene ved å vokse Elsanta jordbær. Som med alle plante, jordbær har et bestemt sett av behov. Jo bedre disse behovene er oppfylt, jo mer sannsynlig at du vil produsere friske planter og saftigere frukt.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil plante jordbær busker. Strawberry planter trenger full sol i en godt drenert sted.

2 Plant jordbærene i tidlig på våren når jorda er tørr nok til å jobbe med, men ikke altfor soggy.

3 Fjern ugress fra området. Ugress vil stjele viktige næringsstoffer at jordbær må være friske planter.

4 Gi dine jordbær røtter med nok plass til å spre seg. Ved hjelp av hånden eller hagearbeid spade, grave hull stort nok til å romme røttene og legge til noen flere inches å gi røttene vokser rom.

5 Sett planten i bakken. Plassere anlegget, slik at kronen (hvor stammen møter røttene) er selv med jord. Bury anlegget med jorden bare går halvveis opp kronen. Spacing avhenger av dine personlige preferanser. Du kan plass dem 13 inches hverandre eller gruppere dem sammen i en haug for å lage bunndekke.

6 vanne plantene. Etter at du har plantet dine jordbær, vann dem grundig. Jordbær som deres jord fuktig, men ikke vannfylte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com